VALIKKO
7.12.2017 22:06

DIY jättitähti koristeeksi

 

Joulukalenteri, luukku 7:

Idea lähti liikkeelle mehupilleistä tehdyistä tähdistä. Ja laajeni siitä ajatukseen lahjapaperista itse tehdyistä putkista.

tähti askartelu diy paperipilli

Ja siinä se on! Suunnilleen metrin korkuinen paperiputkitähti oksakoristeella!

Paperiputket pyöritin joskus lapsena askartelukirjasta löytyneen taikasauvan ohjeen mukaan.

tähti paperipilli joulu joulukalenteri askartelu diy

Yhtä lahjapaperista käärittyä putkea varten varaa neliön muotoinen paperinpala, pilli ja teippiä. Käyttämäni paperit löytyivät Tigeristä. Perus ruskeaa ja kimaltelevaa kultaista. Aseta pilli paperin nurkkaan vinottain ja teippaa paperin kulma pilliin kiinni. Lähde pyörittämään paperi pillin ympärille ja pyöritä koko paperin verran. Teippaa lopuksi loppukulma kiinni ja tasoita päät, sekä varmista, että kaikki valmistuneet putket ovat saman mittaisia.

Tähden taitteluohje on täällä. 

Yksinkertainen ja helppo ! Sekä mielettömän näyttävä! Yhden tahkon tähdestä pyöritin kultaisesta paperista. Ja lisäsin Fidalta löytyneen oksakoristeen vähän taiteltuna tähteen. Ja tänään lisäsin vielä tähteen pienet valot! Hintaa tälle ei siis tullut kuin maksimissaan 5€! Tähti on niin iso, että passaisi vaikka seinää vasten seisomaan lattialle. Ja siihen lyhty viereen! Itse laitoin tähden seinälle, teipillä hienosti.

tähti paperipilli joulu joulukalenteri askartelu diy

 

Mitä pidät? Onko toteuttamisen arvoinen idea?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.