VALIKKO
18.12.2017 12:38

Ei niin iloinen joulu

Joulun ajalle oli paljon suunnitelmia. Oli tapahtumaa, menoa ja meininkiä. Piti käydä kahvilla, Ellinooran keikalla, ja nähdä Ellinoora ensimmäistä kertaa. Star Warsin odotettu ensi-ilta. Kauneimmat joululaulut ja Maanantaimallin saapuminen Jyväskylään. Parturi. Kaikkea. Oli tarkoitus myös lähteä Haapajärvelle katselemaan joulumenoa. Ensimmäistä kertaa en ole Haapajärvellä joulua, vaan vietän sen Jyväskylässä. Toivottavasti en sairaalassa. Haikeat ja odottavat fiilikset samaan aikaan!

Mutta eihän se elämä aina mene niin kuin suunnittelee. Minä makaan nyt kotona ja tarkoitus olisi huomenna palata takaisin sairaalaan. Suunnitelmista ei toteutunut kuin parturi, ja se, että hain tonttulaten mukaan. Jee.

Menin sairaalaan perjantaina, ja pääsin pois lauantaina. Tänään, eli maanantaina oli tarkoitus olla leikkaus, mutta joku möhli, ja leikkaus siirtyi huomiselle. Eilen tajusin, että multa tulee jäämään myös joulusauna välistä. Jaksaminen alkaa olla jo sitä luokkaa, että tuommoisetkin asiat saa itkemään. Kivut ovat sitä luokkaa, että voimakkaimmatkin kipulääkkeet on ihan turhia.

 

Mutta mä yritän ottaa tästä nyt kaiken ilon irti. Keskityn paljon neulomaan, sillä se on mulle se terapiakeino. Värkkään ihan liian tiukalla aikataululla joululahjoja. Ihan vain vinkkinä, jos paketit ei kerkeä valmistua aatoksi, voi nakata esimerkiksi sukkalahjakortin, johon löytyy kiva pohja Sukat hukassa -blogista ! 

Mulla on onneksi nyt kotona tämä pieni kehrääjä. Se osaa tunnistaa, milloin minulla on kipua tai huono olo, puskee väkisin syliin puskemaan ja pussaamaan. Ja se on kyllä pelastus. Nytkin kirjoitellaan tässä yhdessä. Sylissä sekä kissa, että tietokone. Kovasti myös etsi minua, kun olin yön sairaalassa. Kolmessa viikossa siitä on tullut ihan perheenjäsen ja niin rakas !

 

Tämmöstä tänne meille. Hyvää ja huonoa. Mutta elämää kaikesta huolimatta.

Kommentit

 • Nimetön Joulutonttu

  Voimia!

   0
 • Sukat hukassa

  sun joulua on kyllä koeteltu! ihana, että löytyy niitä positiivisiakin juttuja <3 muista neuloa, rapsuta kisua ja rakasta <3

   1
 • Susanna k

  Paljon tsemppiä!<3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.