VALIKKO
27.10.2017 08:54

Ellinoora – Glitteri

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BaTcy4AnPsa/?hl=fi&taken-by=ellinooramusiikki

 

Klo 00.00 ilmestyi pitkään ja hartaasti odotettu kappale. Ellinoora – Glitteri. Täytyy sanoa, että tätä todellakin odotti. Se hehkutus mitä laulaja itse harrasti someissaan ja biisin nimi – perhoset lepatteli mahassa. Olin liian väsynyt valvomaan siihen, että biisi julkaistiin ja yleensäkin harrastan tätä Ensimmäinen asia mitä teet aamulla herättyäsi, kuuntele se uusi biisi. Ja näin minä tein. Laitoin sen soimaan. Kolme kertaa putkeen. Sen jälkeen radiohaastattelut ja vielä muutaman kerran. Ja ehkä vielä muutaman kerran. Ja tiedättekö, tänään eksyy taas hiuksiin tähtiä. Biisin innoittamana.

Ellinoora Glitteri

Tyylilleen uskollinen ukuleleprinsessa

Biisi lähtee soimaan hyvin Ellinooramaisilla viboilla. Ukuleleprinsessamaisuus on aistittavissa. Jossain vaiheessa biisiä iskee epätoivo, että onko tämä nyt tämmöinen radiorenkutus. Ja sitten lähtee se c-osa, joka on hyvin Ellinooramainen, lopussa kovaa ja korkealta. C-osan sanoituksista ja laulutyylistä tuli alkuun mieleen Samuli Putro. Kertosäkeessä on voimaannuttavat fiilikset. Eli biisi piti kuunnella oikeasti useamman kerran, ennen kuin se iski kunnolla ja sitä teki mieli jamailla. Itse asiassa, olen kuunnellut biisin nyt varmaan viitisen kertaa, ja se alkaa olemaan jo oma.

Ja tottakai. Ellinoora jatkaa eläintarha -linjaa. Biisissä mainitaan kauriit ja bambit. Jes!

Hei, vedetään tää päivä glitterillä. Jos ei muuta, niin sitten semmoista mielikuvitusglitteriä. Säkenöi, niinkuin ylläsi olisi glitteriä. Ja jaa sitä glitteriä vähän muillekin. Joulukuussa mä nään tän tähtilapsosen! Maailmankaikkeuden parasta keikkakokemusta odotellessa!

Eikä kukaan nää, mitä käy läpi pään, kun kyynelii peittää glitterii

Me ollaan vielä lapsia aikuisen kokosissa vaatteissa

 

 

 

Hymyjä päivääsi! Rakkaudella Ellinooran fani #1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.