VALIKKO
16.1.2018 18:38

Esittelyssä: Bujo ja muistikirja, sekä Hyvän mielen vuosi !

Kaupallinen yhteistyö: Hyvän mielen taidot

 

 

 

 

bujo hyvän mielen vuosi bullet journalbullet journal bujo bujo bullet journal

Viimeksi puhuttiin siitä, millainen on mun seikkailureppu. Tänään puhutaan siitä, mitä sieltä löytyy, tai lähinnä vain tämä vihko-osasto!

Elän ja hengitän ihan mun vihkojen ja muistikirjojen kautta. On ihan avuton olo, jos ne ei ole siellä missä minäkin. Ja näiden kanssa kuuluu käyttää vain mustia ohuita Stabiloja. Ja satunnaisia omista kynäkoteloistaan eksyneitä yksittäisi puuvärejä. Ei muuta!

Sain Hyvä mielen vuosi -tehtäväkirjan testiin! Olen menossa vasta ensimmäisellä viikolla, mutta jo tähän mennessä on ollut kyllä hyvä! Tekisi kamalasti mieli hyppiä eteenpäin ja lukea kaikki kerralla, mutta olen päättänyt pitää tiukasti kiinni järjestyksestä ja mennä yksitellen kurkkimatta, mitä edessä odottaa. Kuljetan tätä mukana pitkin tätä vuotta, ja kerron teille aina suuria oivalluksia, mitä kirja aiheuttaa!

Lisäksi löytyy mun BUJO ! Kyllä, olen nyt innostunut näistä uudelleen. Tällä kertaa vaan bujo on pelkästään käsityö-, ja blogijutuille! En lisää ollenkaan mitään mikä saa vähänkään negatiivikset fiilikset tuota vihkoa kohtaan. Vihko on ostettu Suomalaisesta kirjakaupasta ja maksoi alle 4€! Lisäksi sisältää ne bujoilussa tärkeät pistesivut! Kanteen lisäsin kissakortin piristykseksi.

Bujon lisäksi on se suttukirja kaikelle muulle ja suunnittelulle. Luonnoksille, piirustuksille, ihan vaan vaikka ajatusviivoille. Tämäkin Suomalaisesta kirjakaupasta! Hintaa n. 7€. Täysin valkoiset huokoiset sivut!

Onko sulla bujo, eli bullet journal? Toivoisitko enemmän esittelyjä bujosta? Kuljetatko mukanasi vihkoja ja muistikirjoja? Sana on vapaa kommenteissa ! 

Kommentit

 • Reetta

  Toi Hyvän Mielen vuosi on mulla ostoslistalla! Itsetutkiskelukirjat on todella hyviä, varsinkin jos saa tehdä tehtäviä ja kirjoitella sinne. 🙂

   1
  • Henna Haarala

   Mää tykkään kans! Nyt on pari työn alla, vielä joskus niitä on kirjahyllyllinen 😀

    0
 • Jenna

  Kirjoittaminen on kyllä yksi tosi tärkeä ja hyvä tapa käsitellä elämää, tunteita ja ajatuksia! Tuo Hyvän Mielen vuosi kuulostaa ihanalta <3

   1
 • Sukat hukassa

  Mä oon katsellut tuota Hyvän Mielen vuotta myös sillä silmällä! ihanalta vaikuttaa ❤️

   1
  • Henna Haarala

   Se on! Pitääpä tehdä vielä vähän tarkempi esittely siitä!

    0
 • Helmi

  Täällä toinen, jolla on tuo Hyvän mielen vuosi ostoslistalla! Tykkään ihan kamalasti tuollaisista tehtäväkirjoista, jotka auttavat saamaan selvää omasta itsestä.

  Bujo löytyy myös jo kolmatta vuotta, enkä osaisi enää olla ilman sitä ja sen trackereita! Samaisen pistevihkon ostin Suomalaisesta kandia varten, siihen on näppärä kasata ideat, lähteet ja muut (ja vielä kulkee hyvin bujon välissä!)

   0
  • Henna Haarala

   Mää voisin vaan mennä kirjakauppaan ja ostaa kaaaikki tuon tyyliset kirjat itselle ! 😀 Ja tuo bujoilu vaikuttaa kyllä niin kivalta, kun sen ymmärtää tehdä just niinku haluaa eikä niinkuin pitäisi 😀

    0
 • Pirjo

  Kertoisitko, mitä ovat Bujo ja pistevihko?

   1
  • Henna Haarala

   Heippa Pirjo! Bujo, eli Bullet journal on ihan vain tyhjä vihko, josta lähdetään rakentamaan omaa kalenteria ja muistivihkoa. Bujo kasautuu pikkuhiljaa kaikenlaisista listoista ja muista. Pistevihko on siihen suunniteltu vihko, jossa on viivojen ja ruudukkojen sijasta vain pieniä pisteitä. Näistä on tulossa vielä oma postauksensa, jossa kerron vähän enemmän ja perusteellisemmin !

    1
 • Rosa

  Oli pakko tilata tuo hyvän mielen vuosi… Henkinen kasvu, here I come! 😀

   1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.