VALIKKO
12.2.2018 12:08

Esittelyssä magneettikorut; Hyvästi migreeni ?

Kaupallinen yhteistyö: Energetix

Jos kärsit kovista migreenikohtauksista päivittäin, ja sulle tarjotaan lääkkeetöntä, kaunista, hoitomuotoa, josta moni on saanut avun kohtauksiinsa, niin tarttuisitko tilaisuuteen ? Mitä, jos voisit sanoa hyvästi migreeni? Minä tartuin ja minä kokeilin.

Janna Energetixiltä siis kertoi minulle näistä koruista. Sain testattavaksi sekä rannekorun, että korvakorut. Olin ihan häkeltynyt, kun avasin paketin! Laitoin korut heti käyttöön, ja ne ovat olleet minulla nyt noin viikon. Avun huomaa jo nyt, mutta paremman analyysin saatte muutaman testiviikon jälkeen!

korut magneettikorut korvakorut migreeni korut magneettikorut korvakorut rannekoru migreeni

Mikä on tilanne nyt?

Kävin taas lääkärissä migreenini takia, joka on ollut päivittäistä. Aurallinen migreeni. Kohtausten väli vaihtelee muutamasta tunnista päivään tai kahteen. Lääkäri totesi, että nykyiset lääkkeet on lopetettava, ja uusia heillä ei välttämättä ole edes tarjota. Pahimmillaan oksentelen kotosalla toinen puoli kropasta velttona, päässä järjetön kipu ja näköhäiriöt. Puhe puuroutuu ja tunto tekee tepposia. Juurikin tuon kropan velttoutumisen takia (jolle on olemassa oikeasti joku hienompi termi) en voi suurinta osaa estolääkityksistäkään käyttää. Ja nykyinen kohtauslääke, jota en edes enää saa käyttää, on tehoton. Migreeni tekee todella kärttyisäksi. Kohtaukset on vain nukuttava tai oksenneltava ohi, ja siinä voi mennä hyvin vuorokausi tai kaksi.

Arvatkaa mitä? Nyt on ollut jo useamman päivän putki ilman näitä oireita. Ihan vain sillä, kun olen käyttänyt näitä korvakoruja. Olen pystynyt opiskelemaan ja istumaan koneella tekemässä hommia. Olen ollut pirteämpi ja iloisempi. Melkoisen huikeaa ! Mutta paremman tuloksen saa tietenkin pidemmällä aikavälillä, suoraan sanottuna, en vain malta odottaa! Jos oikeasti voin korujen avulla välttää migreenikohtaukset, niin onko olemassa mitään parempaa? Ei enää lääkkeitä, joita kehoni ei vaan yksinkertaisesti kestä. Liputan jo tässä vaiheessa näiden puolesta, ja luulen todella, että muutaman viikonkin päästä olen samaa mieltä. Oikeasti, voinko mitenkään painottaa tätä, että tämä on lääkkeetön hoitomuoto, lääkkeetön ! Voiko tämä oikeasti olla hyvästi migreeni ?

Aion pitää korviksia nyt sen muutamisen viikon vielä, ja testata olla ilman taas jonkin aikaa nähdäkseni, muuttuuko tilanne. Raportit ja oivallukset, hoksaukset, tulen kirjaamaan teille tänne blogiin. Oletko sinä kokeillut magneettikoruja kipujen tai juuri migreenin hoidossa? Oletko huomannut niistä olevan apua ?

Mihin teho perustuu ? Mistä näitä saa ? Näin vastasi Janna kommenteissa, joka minulle koruja suositteli ja lähetti testiin!

”Magneettiterapiakorujen magneetit eroavat tavallisista jääkaappimagneeteista siinä, että korujen magneetti on neodyymiä, kevyttä alkuainetta jonka magneettisuuden tehohäviö on hyvin pieni , jääkaappimagneetit ovat sähkövirralla magnetisoitua rautaa.

Korut voivat edistää verenkiertoa, ja siten kiihdyttää aineenvaihduntaa ja lisätä hapenmäärää soluissa. Säännöllisen käytön myötä myös energiataso kohenee ja erilaiset kivut voivat lieventyä. Koruja ei tarvitse käyttää koko ajan, mutta säännöllinen käyttö on suositeltavaa. Magneettiterapiakorujen positiivisen vaikutuksen voi huomata jo parissa päivässä.
Kokemukset ovat henkilökohtaisia, mutta olen saanut lähes poikkeuksetta vain positiivista palautetta korujen käyttäjiltä 🙂

Huomioitavaa on, ettö magneettiterapeuttiset korut eivät sovellu käytettäväksi lääketieteellisten laitteiden, kuten sydämentahdistimen, kanssa, sillä korujen magneettisuus voi tyhjentää laitteen patterit. Koruja ei myöskään suositella raskaana oleville, sillä niiden mahdollisia vaikutuksia raskauteen ei ole vielä tutkittu tarpeeksi.

Mikäli haluat kuulla lisää koruista tai magneettiterapiasta, voit ottaa minuun yhteyttä jaatukauppa at gmail piste com tai löydät minut myös Facebookista jaatukauppa.fi”


Joko luit?

Hyvää syntymättömyyspäivää kasvain!

Kommentit

 • Reetta

  Olen joskus näistä tainnut lukeakin, mutta vähän skeptinen olo ollut. Täytyy kuitenkin myöntää, että nyt alkoi kiinnostaa 😀 pakko varmaan hankkia noi jossain vaiheessa testiin, koska tää lääkerumba on välillä ihan naurettavaa. En voisi kuvitella itse olevani ilman lääkkeitä, koska mun migreeni on just sitä tyyppiä, joka kestää monta päivää ja oksentelen pitkin poikin, jos ei saa kohtaus- ja pahoinvointilääkettä, mutta jos nuo auttaisi, halleluja!

   3
  • Henna Haarala

   Kannattaa kokeilla ! Ei sitä tiedä, vaikka säki saisit näistä apua !

    2
 • KJK

  Pitäkö olla just korvakorut? Kerro vähän tarkemmin.
  Ps. myös hemi plegiine migreeni. Mulla kohtauslääkkeeksi Ödemin silmän paine lääke.

   0
  • Henna Haarala

   Mä päivitän vähän postausta ! Kommenttien perusteella on hyvä vähän päivittää sitä, mistä on hyvä vielä puhua !

    1
 • Diina-Maria Laakso

  Ohoh – aika mielenkiintoista, täytyy vinkata näistä kaverille, joka kärsii migreenistä 🙂

   2
 • Henna

  Todella upean näköiset korut ainakin on! Monesti ajattelee, että hoitotuotteet olisivat jotenkin epäkäytännöllisen näköiset. Eihän näistä edes erota ulkonäöllisesti, että ne olis käytössä kipujen takia 🙂

   2
 • Nimetön Tiuhti

  Saako sinulta ostaa näitä?

   0
  • Henna Haarala

   Tekstistä löytyy linkkejä, joita kautta tuotteita pystyy tilaamaan ! Itse en näitä myy. Olen vain testaaja ja käyttäjä 🙂

    1
   • Janna B

    Jos et tiedä mikä tuote sopisi juuri sinulle parhaiten niin voimme yhdessä miettiä ja tutkia valikoimaa. Ota rohkeasti yhteyttä, tilauksen voit tehdä myös kauttani

     0
 • Nimetön Pohdiskelija

  Mielenkiintoisia tuotteita, mutta lukijana minua jäi mietityttämään muutama seikka. Mihin näiden magneettikorujen toimivuus perustuu – onko näistä mahdollisesti tieteellistä näyttöä yleiseltä taholta, että ne toimivat? Vai onko siis kyse lume-efektistä?

  Nopealla Googlettelulla löytyi tällainen artikkeli:
  https://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/terveys/magneetit_hoitoa_vai_humpuukia

  Artikkelin lukeneena haluaisin myös kysyä, että onko sinulla tietoa, mikä erottaa korujen magneetin esimerkiksi jutussa mainitusta jääkaappimagneetista? Tuleeko korujen teho mahdollisesti magneetin ”voimakkuudesta” vai jostain muusta?

  Koetko itse käyttäjänä, että kyseessä on vain lumevaikutus, eikä ”oikeaa” hyötysuhdetta tuotteiden käyttämisestä tule ns. lääketieteellisessä mielessä?

  Kiintoisa kirjoitus jälleen kerran! 🙂

   4
  • Henna Haarala

   Kiitos kommentistasi! päivitän postausta vielä ja Janna tuossa toisessa kommentissa kertoikin hyvin ja vastaili kysymyksiisi !

    1
 • Janna B

  Magneettiterapiakorujen magneetit eroavat tavallisista jääkaappimagneeteista siinä, että korujen magneetti on neodyymiä, kevyttä alkuainetta jonka magneettisuuden tehohäviö on hyvin pieni , jääkaappimagneetit ovat sähkövirralla magnetisoitua rautaa.

  Korut voivat edistää verenkiertoa, ja siten kiihdyttää aineenvaihduntaa ja lisätä hapenmäärää soluissa. Säännöllisen käytön myötä myös energiataso kohenee ja erilaiset kivut voivat lieventyä. Koruja ei tarvitse käyttää koko ajan, mutta säännöllinen käyttö on suositeltavaa. Magneettiterapiakorujen positiivisen vaikutuksen voi huomata jo parissa päivässä.
  Kokemukset ovat henkilökohtaisia, mutta olen saanut lähes poikkeuksetta vain positiivista palautetta korujen käyttäjiltä 🙂

  Huomioitavaa on, ettö magneettiterapeuttiset korut eivät sovellu käytettäväksi lääketieteellisten laitteiden, kuten sydämentahdistimen, kanssa, sillä korujen magneettisuus voi tyhjentää laitteen patterit. Koruja ei myöskään suositella raskaana oleville, sillä niiden mahdollisia vaikutuksia raskauteen ei ole vielä tutkittu tarpeeksi.

  Mikäli haluat kuulla lisää koruista tai magneettiterapiasta, voit ottaa minuun yhteyttä jaatukauppa at gmail piste com tai löydät minut myös Facebookista jaatukauppa.fi

   1
  • Henna Haarala

   Hei janna ! Tässä oli niin hyviä pointteja, että nostan tän tuonne tekstin mukaan ja päivitän vielä postausta ! 🙂

    1
  • Hädänalaisten huijausta

   Tieteellistä näyttöä on todnäk turha kysyä koska sitä ei ole. Pelkkää mutuilua ja hömppää.

    2
   • Henna Haarala

    Löytyy tieteellistä näyttöä tai ei, pääpointti postauksessa kuitenkin on se, että koin itse saavani avun koruista ja magnetismista ja toivon, että myös muut voisivat saada 🙂

     2

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.