VALIKKO
14.7.2017 18:27

Gluteenittomat ja maidottomat minipizzat

Mulla on maailman herkin maha ja IBS. Vaikea löytää ruoka-aineita, jotka passaisivat, ja joita pystyisi syömään ilman, että turpoaisi palloksi. Viimeaikoina varsinkin kipuilua on ollut erityisen paljon. Silloin ei auta kuin alkaa taas karsimaan ruokavaliosta.

Maito ja vehnä on pahimmat. Korjaan; vehnä on pahin. Välillä se menee, välillä ei voi edes katsoa siihen suuntaan. Jonkin aikaa nyt ollut ilman vehnää ja olo on paaljon parempi!

 

Keksin uuden luottoruuan! Ideat alkaa olla vähissä, mutta tän mä haluan jakaa myös teidän kanssa! Jopa mun avokki, joka kertoo inhoavansa riisikakkuja, lämpesi näille täysin!

Tarvitset siis;

 

 • riisikakkuja
 • ketsuppia. Tai mitä tahansa tomaattivalmistetta.
 • haluamiasi täytteitä. Itse käytin jauhelihaa, punasipulia ja maidotonta salaatinkastiketta.

Riisikakkujen päälle tomaattisoseet, täytteet ja mikroon tai uuniin. Hyvin helppoa, herkullista ja vatsaystävällistä! Jos maito ei ole ongelma, suosittelen laittamaan päälle juustoa, tai raejuustoa. Avokille tein versiolla tomaattipyrettä, kanaa ja raejuustoa. Toimi ! Mielikuvitus siis vain rajana, ja oma mahasi.

Kommentit

 • Jenna

  Oi että! Näyttää niin hyvälle <3 täytyy kokeilla 🙂

   0
 • Paula

  Ihanan yksinkertanen ohje! Tätä on kyllä pakko kokeilla 😀

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.