VALIKKO
16.4.2018 13:47

Hajusteeton tyylinmuutos

Kaupallinen yhteistyö: Parturi-kampaamo Miranna

Kasvatin omaa hiusväriäni vuoden verran. Sinä aikana en värjännyt kertaakaan, ainoastaan vaalensin latvaa kahdesti. Tuntui hienolta päästä värjäyskierteestä eroon, ja nähdä oman hiusvärinsä kasvu. Mutta nyt se taas iski. Halusin takaisin tummanruskean, joka tuntuu kaikista eniten siltä omalta väriltäni. En kuitenkaan suostunut kaupan halpisväreihin, sillä omaan itsesuojaluvaistoa. Hiustenlähtö on muutenkin tällä hetkellä niin rajua, että haluan suojella jäljellä olevia. Lähdin googlettelemaan hajusteettomia ja allergiaystävällisiä kampaamoita, ja löysin Jyväskylästä yhden: hajusteeton Parturi-kampaamo Mirannan. 

Miranna toimii Jyväskylässä Tellervonkadulla. Mirannassa käytettävät tuotteet ovat luonnonmukaisia, eivätkä ne sisällä hajusteita. Tuntui hämmentävältä se, etten joutunut pitämään astmapiippuani lähettyvillä, ja päänahka tuntui värjäyksen aikana ihanan viileältä ja rauhalliselta. Ja värjäystuloksesta tuli ihana! Juuri täydellinen minulle! Väri on muuten kokonaan tumma, mutta seassa on vaaleamman ruskeita raitoja elävöittämässä väriä. Olo tuntui kotoisalta heti uudessa tukassa. Ja hei! Mä innostuin heti käyttämään taas uudestaan huulipunia! Mahtava virkistäytyminen siis ja toi lisää jaksamista arkeen! Kiitos siitä Parturi-kampaamo Miranna ! Ihana Heli oli oikein lämmin ja mukava persoona, ja olo siinä parturin tuolissa ei ollut kiireinen. Asiakkaita palvellaan heidän tarpeidensa mukaan ja ajan kanssa, kuunnellen. Monissa parturi-kampaamoissa tulee ihan liukuhihnaolo, mutta täällä sitä fiilistä ei tullut. Siinä sitä istuttiin, juotiin teetä ja höpöteltiin. Koko käsittely ja kampaamokäynti oli hajusteeton. Heli on toiminut Tellervonkadulla nyt vuoden. Sitäkin ennen samassa tilassa on toiminut kampaajia, jotka eivät ole käyttäneet hajusteita.

 

Viimeksi vuosi sitten hiukseni olivat tummanruskeat. Väri tuntuu kaikista eniten minulta, ja olo uudessa tukassa on kotoisa. Hiukset pääsivät loistamaan, ihan kirjaimellisesti, nyt viikonloppuna, kun gaalaan hiuksiin laitettiin glittereitä ja tähtiä. Tumma pohja toi hienosti esiin kultaiset tähdet ja kirkkaat glitterit.

Mitä pidät uudesta, tummemmasta, ulkonäöstäni? Onko sinulla jokin hiusväri, joka tuntuu eniten kotoisalta? 

Ensi kerralla ollaan sitten gaalatunnelmissa!
Rakkaudella Henna 

Kommentit

 • Heli

  Kiitos Henna käynnistä ja kivasta blogikirjoituksesta. Näin sitä vanhakin oppii uusia juttuja lähtiessään blogikirjoituksiin mukaan. 🙂

   1
  • Rakkaudella Henna

   Kiitos itsellesi! <3

    0
  • Rakkaudella Henna

   Kiitos ! <3

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.