VALIKKO
9.10.2017 14:19

Hygge-messujen antia; Teeleidin Rocky road rooibos

Tarvitseeko maanantain olla aina niin ankea? Mitä jos iskettäisiin suoraan maanantaiankeutta vastaan? Minä teen sen päätöksen jo sunnuntaina, päätän sen joka aamu. Tästä päivästä tulee hyvä. Ja jos minä niin päätän, niin siitä päivästä tulee sitten hyvä. Mitkä ovat hyvän päivän ainekset? Mikä auttaa parantamaan päivän? Miltä kuulostaisi uusi hyvä tee? Voin sanoa, että toimii ja suosittelen! Teeleidi ei petä koskaan!

tee, teeleidi, teepurkki, teehetki

Hygge 2017 -lifestyletapahtuma järjestettiin 29.9.–1.10.2017 meillä täällä Jyväskylässä! Messuiluseuraksi sain siskon ja siskon lapset, ja siellä me kierreltiin jonkin aikaa. Tein ehkä taustatyötä liian huonosti, enkä selvitellyt etukäteen missä olisi kannattanut käydä. Siksi messut ehkä tuntuivat omalta osaltani liian tylsiltä. Jälkeenpäin kun näin, missä ja mitä muut olivat kokeneet, jäi harmitus suureksi. Oli käyty meikeissä ja hiustenlaitoissa. No mutta, nähtiin me muotinäytös ja ihan oikeita kokkeja! Mikä oli pikku-E:n mielestä varmaan jännittävintä. Nähdä ihan oikeita kokkeja.

 

Mutta yksi, mitä halusin kokea ja nähdä, oli Teeleidin ja Take t:n pisteet. Ja ne minä näin ja koin! Ja en lähtenyt tyhjin käsin. Tietenkään. Mukaan tarttui messutarjouksena purkillinen Teeleidin Rocky road rooibosta. Purkki on kiva, siitä voi teen loputtua napata etiketin pois ja se toimii sen jälkeen minä tahansa purkkina! Tuo purkillinen teetä maksoi vain kympin, ja nousi heti omiin teesuosikkeihin top kolmoseen.

teeleidi, käsityöt, käsityö, neulonta

Tää on sellainen hemmottelu iltatee. Tätä juon ulkoilemisen jälkeen, kun katson telkkaria sukkakutimet kädessä. (Tällä kertaa on tulossa villasukkia kumpareilla ja kirjoneuleella. Eilen valmistui lapaset Kaupunkilangasta. Seuraavaksi olisi listalla taas lapasia.) Nyt mulla on vieläpä kiva koripöytä, jonka sisään laitan lankakerän pyörimään ja päälle teekupin. Kun lankakerä pyörii korissa säästyn karkailevilta keriltä ja solmuilta langoissa. Loistava apulainen siis!

Olin vähän huijari, ja join iltateetä jo aamusta. Palkitsin itseni siitä, että varasin uuden lääkäriajan ja yritin hemmotella itseäni ja viedä ajatuksia pois kivuista. Toimi! Ja sukka taas etenee. Ja ei huolta, kyllä minä myös opiskelen ja opinnot etenee. Kuinka hyvältä tuo tuntuukaan sanoa!

 

Kommentit

 • TheMillionSuns

  Löysin sun blogin juuri Instagramin kautta ja kuinka ihana onkaan! Jotenkin vaan tuot sitä positiivisuutta ruudun tällekkin puolelle ja saat unohtamaan ahdistavat asiat. Kiitos siitä! <3

   0
  • Henna Haarala

   Ihanaa kuulla, innostaa jatkamaan, kiitos <3

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.