VALIKKO
16.5.2018 09:42

Ikävä koulun kevätjuhlia ja muita ajatuksia keskiviikkoon.

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän kaipaa koulun kevätjuhlia. Se oli se hetki, mikä katkaisi opiskelun, ja sen jälkeen pystyi jäämään huoletta kesälomalle. Tännä vuonna, kuten ei edeltävinäkään, minulla ei ole kesälomaa. Sellaista virallista. Vaikka se sillä hetkellä, siellä juhlissa, tuntui ärsyttävältä ja hankalalta istua vain paikoillaan ja olla, niin nyt sen merkityksen ymmärtää. Se oli myös koulukiusatulle iso helpotus, kun tiesi, että nyt ei tarvitse enää mennä sinne kouluun vähään aikaan. Sai lomaa myös siitä kiusaamisesta.

Käsityöt ei toimi kissaperheessä. Olen innostunut ompelemaan ja neulomaan taas ihan urakalla, ja samaan aikaan Tiuhti on innostunut leikkimään kaikilla langanpätkillä ja nauhoilla. Ollaan käyty taisteluita niin langoista kuin kankaista. Lankataistelut menee siihen, että Tiuhti tulee makaamaan käsieni päälle, etten pysty minäkään tekemään langoilla mitään. Kankaita on vaikea leikata, kun kissa tulee makaamaan kankaiden päälle, ja seuraa vähän liian läheltä saksia. Hurjia taisteluja meillä!

 

 

Pyörä helpottaa elämää. On niin paljon helpompaa ja kivempaa pyöräillä paikasta toiseen. Vaikkakin Jyväskylä onkin täynnä mäkiä, ja ne tuntuivat alkuun ihan mahdottomilta. Nyt niihin alkaa tottua, ja kunto nousta. Pyöräily on liikuntamuoto, joka sopii minullekin. Rasitus ei ole niin kova, eikä keholle tule tärähdyksiä.

Villasukat on asuste, jotka toimii minkä tahansa kanssa ja milloin vain. Ehkä tässä sitten uskottelen itselleni näin, koska en vain pärjää ilman villasukkia. Ne tuovat turvallisuuden tunteen, helpottavat kipuja ja lämmittävät varpaita, jotka tuntuvat kohta irtoavan, kun ovat niin kylmät. Toimiva verenkierto vois olla hyvä asia. Villasukat on helppo yhdistää mihin tahansa asuun. Jopa juhlamekkoihin.

 

Onko sinulla ikävä koulun kevätjuhlia? Pystyykö teillä tekemään käsitöitä rauhassa, tai oletko keksinyt keinon, miten pidät langat pois kissalta, mutta silti neulot samalla ? Joko sinä pyöräilet paikasta toiseen? Keksitkö asun, johon villasukat eivät todellakaan sovi ?

Jaksamista loppuviikkoon !

Rakkaudella Henna

 

 

Kommentit

 • Isivuosi

  Koulun kevätjuhlat oli kyllä kivoja, juuri tuon kohta koittavan vapauden riemun takia.

  Onneksi meillä fillari + kärry tuo tuota vapautta. Ihan parhautta, kun koska vaan pääsee liikkeelle ja pyörillä toimintasäde laajenee.

  Villasukat toimii aina. Koska vaan, missä vsan ja minkä kanssa vaan.

   1
  • Rakkaudella Henna

   No tämäpä, voi aikatauluttaa miten haluaa, kun ei ole kiinni julkisissa !

    0
 • Kyllähän sen koulujen kevätjuhlan fiiliksen muistaa, siitä kun alkoi tosiaan pitkä kesäloma <3 Itsekin menin vuosia ilman lomia, nyt tämä kesää menee ilman töitä – en tosin tiedä voiko vauvan kanssa oloa lomailuksikaan ihan sanoa? 😀

   1
  • Rakkaudella Henna

   Se oli huippu fiilis se !

    0
  • Rakkaudella Henna

   Sateellakin olisi kiva, jos silmälasit ei menisi huuruun !

    0
 • Karoliina Kazi

  Pyöräily kesäisin on niin mukavaa – odotan jo Suomeen tuloa kesäkuuksi ja meinaan kans pyöräillä joka paikkaan 🙂

   1
  • Rakkaudella Henna

   se on ihan parasta !

    0
 • Minna Rajala

  Mä kyllä kanssa kaipailen koulun kevätjuhlia! Se oli jotenkin niin selkeä siirtymä uurastuksesta vapaalle ja aloitus kesälle.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.