VALIKKO
16.10.2017 14:06

Jos olisit minä

Jos olisit minä, aloittaisit aamut kahdeksalta. Päivän ensimmäinen tavoite olisi saada särkylääkkeet otettua. Sen jälkeen vain odotat niiden vaikutusta ja vasta sitten pystyisit laittamaan itsesi valmiiksi. Aamun ehkä tärkein päätös on, laitatko glitteriä naamaan ja hiuksiin. Onko yksisarvissukat jo tulleet pesusta? Päivästä riippuen menisit joko kouluun tekemään tehtäviä tai tekisit niitä kotosalla sohvalla. Jossain vaiheessa sua alkais ärsyttämään se paikallaan olo, ja alkaisit siivoamaan, menisit ulos katselemaan puiden lehtiä tai kauppaan hakemaan ruokaa. Yleensä sulla on myös koulukaverit seurana.

jos olisit minä

Jos olisit minä tykkäisit kirppiksistä. Melkein sun kaikki vaatteet ois kirppikseltä. Pyrkisit myös joka päivä piirtämään ainakin vähän. Ja aina sulla ois projekteja kesken. Ois kaiken maailman ompeluksia ja ois tehtävä kaiken maailman tauluja. Mutta harvemmin saat valmiiksi kuin keksit uusia ideoita. Olisit myös kovin innoissasi siitä, kun pääset lukemaan käsityölehtiä tai vierailemaan lankahyllyllä. Jos olisit minä sun yks lempihommista ois myös suunnitella asioita, etenkin tulevaisuutta. Pyörittelisit mielessäsi mahdollisen tulevan talosi sisustusta, millainen olis sun työhuone, tai mitä kaikkea löytyisi keittiöstä. Suunnittelisit myös erilaisia juhlia ja juhlien teemoja, ruokia. Mutta silti hyvin harvoin juhlisit. Suunnittelisit erilaisia kuvasarjoja missä ikinä olisitkaan.

Jos olisit minä, sun mielestä paras tapa viettää iltaa olisi sukkia kutoen sohvannurkassa viltin alla, samalla katsoen Netflixiä ja kuuntelisit, kuinka Jani pelaa taustalla. Sieltä Netflixistä katsoisit joko Himymiä, My Little Ponya tai Olipa kerran -sarjaa. My Little Ponysta sun lempparihahmo ois Pinkie pie. Ja ainiin, sulla ois tietty teekuppi siinä kans, ja siellä ois suklaatee hautumassa. Tai Clipperiä. Ja sitten, kun sun keskittymiskyky ois olematon, tekisit siinä samalla myös blogin taustatöitä, selaisit Pinterestiä tai Instagramia, ja vähän murehtisit myös koko maailman vointia.

jos olisit minä

Jos olisit minä, sua alkais jo väsyttää kasin aikaan. Suunnittelisit nukkumaanmenoa koko loppuillan ja lopulta päädyt yrittämään nukkumista ysin, ja viimeistään kymmenen aikaan. Tykkäisit nukkua aina tyyny mytyssä ja pyörittelisit peitosta itsestäsi burriton. Tekisit jonkun aikaa joogahengittelyjä ja höpöttelisit Janin kanssa päivän kuulumisia.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.