VALIKKO
1.12.2017 16:21

Joulukalenteri: Luukku 1

DINDINDIN! Joulukalenterinhan voi ideoida yhdessä päivässä ja päättää marraskuun viimeisenä iltana, että tän mä teen! Eli tervetuloa Rakkaudella Henna -blogin ensimmäiseen joulukalenteriluukkuun!

joulu joulukalenteri 2017

Tämän luukun yksinkertainen idea on pohjustaa joulukalenteria, kertoa vähän, mitä on luvassa ja muuta!

Kalenterilla ei ole yhtenäistä teemaa. Mutta diy- ja käsityöpainotteinen se on! Tulen esimekiksi esittelemään itsetehtyjä lahjoja ja tonttulakit! Tulette myös kuulemaan meidän jouluperinteistä, Tiuhtin kuulumisia ja meidän kuulumisia. Ja ehkäpä jokinmoisia tageja!

Nyt voin todeta, että ensimmäinen viikko kissataloutena taputeltu. Ja viime yö oli ensimmäinen yö ilman ikäväitkua! Saatiin nukuttua melkein täydet yöunet! Tiuhti on alkanut oppia oman nimensä, ja miten kannattaa pyytää ruokaa, sekä missä herkut sijaitsevat. Kaikki tärkein siis.

Pientä lätinää vain ensimmäiselle päivälle. Nyt menen ompelemaan tonttulakkeja ja tekemään pientä jouluyllätystä Janille. Niistä sitten myöhemmin! Joulu on parasta aikaa vuodessa, eikös?

 

Mukavaa joulukuun ensimmäistä! Rakkaudella Henna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.