VALIKKO
3.12.2017 18:29

Joulukalenteri, luukku 3: Kaakaobaari illanistujaisiin tai pikkujouluihin

kaakaobaari pikkujoulut joulukalenteri kaakaobaari pikkujoulut pipari

 

Meillä oli eilen kissanristiäis pikkujoulut. Eli juhlittiin kissan tuloa taloon pikkujoulujen merkeissä! Juhlissa meillä oli kaakaobaari, joka oli ihan tykätty juttu!
Yksinkertaisuudessaan laitettiin lipaston päälle muumimukeja, kaakaota, vaahtokarkkeja ja karkkikeppejä, pipareita ja torttuja. Vaahtokarkit löytyivät Tigeristä, ja olivat ihania kuusen mallisia! Kyllä, kermavaahto unohtui. Maitoa vieraat hakivat itse kaapista ja lämmittivät mikrossa ja tulivat kokoamaan juomansa ”baariin”. Kaakaobaaria olisi voinut vielä vähän hioa paremmaksi, mutta tuollaisenaan se oli todella hyvä! Lisäksi pöytään olisi voinut vielä lisätä konvehteja tai muuta suklaata. Ja se kermavaahto.

 

Piparit ja tortut olivat hienosti teemaan sopivasti kissan mallisia. Koska olihan minulla jo parin vuoden takaiselta joululta tallessa kissan muotoinen piparimuotti! Ja kehittelin uuden taittelumallin kissatortuille! Siitä myöhemmin lisää!

 

Tästä ideaa myös teidän pikkujouluihin tai muihin jouluisiin illanistujaisiin! Helppo ja nopea toteuttaa!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.