VALIKKO
7.8.2017 21:41

Juuri nyt

 

Juuri nyt olen oppinut pitämään itsestäni. Olen oppinut siihen, että kameraa ei kannata pelätä, omia kuviaan ja peilikuvaansa ei kannata tai tarvitse tutkailla moittimiset mielessään. Sen sijaan, että miettisi, kuinka isoilta käsivarret näyttävät, tai onko naama pyöristynyt, voi miettiä sitä, miten kivalta mun kiharat näyttää. Miten kiva mun hymy on ja miten osaan tarvittaessa irrotella kunnolla. Miten paljon valoisuutta glitteri ja kultainen kimallus luo katseeseen.

Juuri nyt on todella ihanaa taas neuloa pitkästä aikaan. Syntyi vuorokaudessa sukka ja osa toisesta. Puikot tuntuu taas istuvan hyvin käteen ja neulepinta on ihanan tasaista verrattuna vuoden takaiseen. Toivotaan, että osaan olla tarpeeksi malttavainen, enkä neuloisi käsiäni ihan heti tukkoon ja pakettiin.

Juuri nyt pidän lähestyvästä syksystä. Siitä, että voin käyttää sadetakkiani päivittäin. Siitä, että voin juoda teetä hikoilematta. Siitä, että lehdet alkavat kohta värjääntyä kauniiksi. Siitä, että lempivuodenaikani on ihan kulman takana. Kesä toki oli minulle myös armollinen.

Juuri nyt minua kiinnostaa alkava koulu kunnolla. Motiaatiota on kertynyt ja oma hoitohenkilökunta aikoo auttaa minut takaisin koulunpenkille. Hankin kalenterin, jotta arjen hallitseminen ja aikatauluttaminen olisi helpompaa, ja välttyisin enemmiltä en jaksa enää -itkuilta.

Juuri nyt olen onnellinen. 

Kommentit

 • Sisustusilona

  Voih, miten ihania kuvia! Lueskelin aiempiakin postauksiasi, ja hurmaannuin täysin kauniista ja valoisista kuvistasi ja upeasta valoisasta asenteestasi. Ihailen sitä, miten säilytät positiivisuuden jopa vaikeimpien ja kipeimpien asioiden keskellä. Tuo asenne tekee sinusta vahvan ja selviät mistä vain!
  Kaunista elokuun jatkoa, nautihan kaikesta kivasta alkavan syksyn touhusta!

   0
  • Henna Haarala

   Kiitos todella paljon ihanasta kommentista, lämmittää mieltä <3

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.