VALIKKO
5.2.2018 07:26

Kahvila yksisarvisteemalla? Toimii!

kahvila yksisarvinen

 

Tiedättekös, joskus sitä löytää mahtavia juttuja ihan vahingossa. Pomppasipa sitä lauantaina Facebookissa mainos The city of digital arts -tapahtumasta. Ja sitten voitte kuvitella innostumiseni: Tapahtuman kuvauksessa mainitaan kahvila, jossa on yksisarvisteema. Koimme pienen hypetyshetken ystäväni kanssa, ja päätimme suunnata seuraavana päivänä tapahtumaan. Emmekä joutuneet pettymään.

 

kahvila yksisarvinen

 

Itse taidenäyttely oli mielenkiintoinen. Sitä aina vain huomaa, että pitäisi käydä enemmän näyttelyissä. Viime kerrasta on kai jo vierähtänyt parisen vuotta. Mutta nyt päästään siihen itse parhaimpaan; Yksisarviskahvilaan !

Kahvila yksisarvisilla ja kaakao glitterillä

En uskonut näyn olevan todellinen! Niin vaaleanpunaista, kimaltelevaa ja kodikasta! Se into ja iloisuus oli niin tarttuvaa! Olisin vain halunnut jäädä sinne istumaan ja seuraamaan. Myynnissä olleet tuotteet oli tarkoin mietitty ja kaikki sopi teemaan. Ruokarajoitteisetkin huomioitu! Kaakaot koristeltiin glitterillä. Ja mikä parasta; Glittermeikkipiste! Josta minäkin kävin hakemassa vähän kimallusta poskiin. Tämmöisiä tapahtumia enemmän! Kahvila oli vielä sunnuntaina pop up -tyylisesti toiminnassa, mutta vielä on mahdollisuuksia päästä kahvilaan toistekin! Suosittelen, että klikkaat itsesi kahvilan Facebookiin, ja jätät sivulle tykkäyksen. Näin pääset seuraamaan, kun kahvila on taas avoinna, ja tuet kahvilan toimintaa! Tämmöisiä tarvitaan niin paljon enemmän ! Ensikerralla aijon napata mukaani pari pientä ihmistä, ja ehkä pari isompaakin, joiden tiedän pitävän kovasti yksisarvisista! Ehkä myös nappaan ideoita ja vinkkejä parin viikon päästä oleville omille synttäreilleni.

kahvila yksisarvinen

kahvila yksisarvinen

Itselle tapahtumakuvaus ja tapahtumissa reaaliaikainen somettaminen ovat todella lähellä sydäntä. Päivitin tapahtumasta Stoorin Instagram -tiliä ja nappailin kuvia blogia ja portfoliota varten. Sekä kahvila, että tapahtuma tuli varmasti seuraajille tutuksi! Tavoitteeni tälle keväälle on pitää silmät ja korvat avoinna vastaavanlaisten tapahtumien osilta, jotta pääsisin mahdollisimman moneen paikkaan kuvailemaan ja someilemaan. Etenkin käsityömessut on merkattu tiukasti kalenteriin, ettei mikään vain mene päällekkäin näiden kanssa! Suosittelen siis, että laitat seurantaan Instagramissa sekä @stoorifi että @rakkaudellahenna, niin et jää paitsi tulevista tapahtumista!

 

kahvila yksisarvinen

Satuitko sinä käymään näyttelyssä ja kahvilassa? Jos sinulla olisi mahdollisuus käydä tässä kahvilassa, kävisitkö? Vai onko kimallukset ja yksisarviset ollenkaan sun juttu?

Tykkäsitkö jutusta? Jaa se eteenpäin ja jätä sydän!


Saatat tykätä myös näistä:

RUOKARAJOITTEISTEN JYVÄSKYLÄ: ESPRESSO HOUSE, WILHELMIINAN KONDITORIA JA VAFFELI

RUOKARAJOITTEISTEN JYVÄSKYLÄ; MIRIAM’S JA KAHVILA MUISTO

 

Kommentit

 • Henna

  Ihania kuvia! Näyttää niin positiiviselta kahvilalta! 🙂

   1
  • Henna Haarala

   se oli !

    0
 • Ansku

  Mun on kyllä pakko viedä lapset käymään täällä! <3

   1
  • Henna Haarala

   Suosittelen ehdottomasti!!

    0
 • Reetta

  Näistä kuvista välittyy niin ihanasti toi tunnelma mikä tuolla on selkeästi ollut. Ja noi glitterit <3 !!

   1
 • Minna Rajala

  Aivan ihania ja ammattimaisia kuvia! On kyllä loppuun asti viety teema, kun kaakaostakin löytyy glitteriä! 😀 Suloinen ja omaperäinen kahvilaidea.

   1
 • Maria

  Kauniita ja ihanan valoisia kuvia <3 Teemakahvilat, kuin myös teemasynttärit ym. on kyllä ihan parhaita, varsinkin jos ne on kunnolla (glittereitä myöten) toteutettu 🙂

   1
 • Sukat hukassa

  Komppaan muita: nää kuvat on tosi ihania ❤️ Ja mä tarvitsisin ehdottomasti nyt glitterkaakaon!

   1
 • Rosa

  I need glitter in my life!!! Voidaanko palkata nää meidän bloggaajatapahtumiin?

   1
  • Henna Haarala

   Mää oikeesti oisin sitä mieltä, että palkataan !!

    0
 • Inka Monola

  Oi näyttää niin suloiselta. Nyt kelpaisi glitterillä päällystetty kaakao, nam!

   1
 • Jasu

  Aivan ihania kuvia! Pakko päästä tonne 😀

   1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.