VALIKKO
7.5.2018 21:21

Keskeneräiset neuletyöt; Mitä on tällä hetkellä puikoilla?

Minulla oli pitkään hyvin vakaa päätös siitä, etten aloita uusia neuleita, ennen kuin entinen on valmis. Puikoilla sai siis olla vain yksi työ kerrallaan. Johtuen ehkä siitä, että lapsena se kärsivällisyys ja keskittyminen ei riittänyt sukanvartta, tai puolikasta pipoa pidemmälle. Uskallan väittää, että äidin laatikoista löytyy edelleen keskeneräisiä tekeleitäni.

Nyt kuitenkin kun keskittyminen neuletöiden kanssa on parantunut, olen uskaltanut ottaa useamman työn puikoille. Tämän päätöksen jälkeen olen jättänyt kesken vain yhden nilkkasukan, ja senkin vain sen takia, koska puikot karkasivat työtä liikutellessa, enkä saanut enää järkevästi silmukoita kiinni. Purkuun meni.

Mitä on tällä hetkellä kesken?

Tällä hetkellä, minulla on muutama työ keskeneräisenä. Jostain kumman syystä, kaikki nämä ovat sukkia! Yksi, mistä olen erityisen innoissani ja ylpeä, on se, että teen elämäni ensimmäisiä pidempiä sukkia, jotka ovat anelmaiset. En viime jouluna kerennyt neuloa pukinkonttiin niin paljoa, mitä olisin halunnut, joten annoin sitten muutaman sukkalahjakortin eteenpäin. Yksi lahjakortin saaneista valitsi sitten itselleen anelmaiset lahjaksi, ja niitä teen nyt. Toinen sukka jo valmis, toinen puolessa välissä, jes ! Näistä saatte kuvaa sitten valmiina, vähän niitä jo vilahti postauksessa, jossa kerroin maailman toimivimmasta käsityöpussista !

Toinen, mikä tällä hetkellä on kesken, on sateenkaarisukat. En ole näitä sen enempää nimennyt, vielä. Näitä aloitin tekemään muutama päivä sitten vanhempien luona kyläillessä, kun bongasin äidin lankavarastoista tuota sateenkaarilankaa, mitä olen yrittänyt metsästää kaupoista jo jonkin aikaa. (Novita naistenpankkilanka taitaa olla kyseessä) Olen jo pitkään halunnut testata, että miten tuo lanka sopii yhteen valkoisen kanssa. Ja toimii kyllä todella hyvin! Vahvasti tulee mieleen väriyhdistemästä My little pony, enkä pane sitä pahakseni.

Näihin sukkiin olen yhdistänyt useampaa eri tekniikkaa, enkä malta odottaa, että pääsen jakamaan ohjetta ja kuvia valmiista sukista teillekin !

Minun mieheni on seurannut sivusta tätä lankakerien etsimistä kaupoista. Ihan vain muutaman kerran on kierretty lankahyllyjen kautta, että jos sillä kertaa tärppäisi. Ei ole tärpännyt. Sitten sain viestin lomaillessani kotopuolesta, että mies on tilannut yllätyksen. Hetken siinä arvailin, kävin läpi kaiken vaahtokarkeista foliopalloon. Ja sitten sain bingon! Kotopuolessa odottikin kaksi kerää Novita Naistenpankki -lankaa, jotka tuo fiksu mies oli tilannut. Ihan oikea rakkauden ele, mistä olen erittäin kiitollinen <3 ! Vuoden ja kaikkien aikojen avomies -palkinto on taattu !

Nyt siis seuraavia projekteja sitten odottaa nuo Naistenpankki langat. Oletko sinä tehnyt niistä jotain, tai onko suositella ohjetta, mihin se väri käy hyvin, tai mitä sinä yhdistäisit siihen lankaan?

Lisää lämpöisiä päiviä ja hattarapilviä toivoen !
Rakkaudella Henna 

Kommentit

  • Rakkaudella Henna

   Kannattaa ihan ehdottomasti kokeilla !

    0
 • Minnea

  Vitsi, miten hienot nuo sateenkaarisukat! Itse olen ihan tumpelo käsitöiden kanssa :/ Ehkä vielä joku päivä alan harjoittelemaan 🙂

  Kivaa päivää!

   1
  • Rakkaudella Henna

   Suosittelen vain kokeilemaan ! Kivaa päivää sullekin ! <3

    0
 • Karoliina Kazi

  Aivan ihanat sateenkaari sukat! Äitini aina kutoi sukkia, pipoja ja hanskoja ja ne ovat kaikki hyvässä tallessa ja käytössä. Olet todella taitava!

   1
  • Rakkaudella Henna

   Äidin tekemillä on niin paljon tunnearvoa ! <3

    0
 • Sukat hukassa

  Ihanat sukat sulla tuloillaan <3 mun pitäisi varmaan tarttua tähän myös… tulisipa ainakin kilometrin mittainen postaus 😀

   1
  • Rakkaudella Henna

   Tee ihmeessä!! Täällä yks innokas lukija!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.