VALIKKO
18.4.2018 08:00

#IBA2018 kiitospuheeni

Minulta kysyttiin perjantaina ennen Helsinkiin lähtöä radiohaastattelussa sitä, mitä haluan sanoa muille, jotka kamppailevat omien asioidensa kanssa. Se, mitä siinä sanoin, käy niin moneen elämän osa-alueeseen mielestäni. Sopii niin siihen, kun kamppailee omien sairauksiensa kanssa. Sopii siihen, kun painii työ- tai opiskeluongelmien kanssa. Mutta sopii myös tsemppipuheeksi tuoreelle yrittäjälle, unelmiaan tavoittelevalle. Sopii myös kiitokseksi kuluneesta keväästä ja gaalamatkasta. Olkoon seuraava oppi kiitos tästä seikkailusta. Mitä minä sitten sanoin?

 

 

Usko itseesi. Usko ensin itse itseesi, ja vakuuta sen jälkeen muut uskomaan sinuun. Jos et itse usko itseesi, niin kuka sitten? 

Minun piti ensin uskoa itse, että tulen vielä kävelemään, että selviän halvauksesta. Minun piti ensin uskoa itse siihen, että tulen pääsemään ehdolle, ja pärjäämään awardseissa. Vasta sitten sain muutkin siihen uskomaan. Jos itse vähättelen sitä, mitä teen, ei muutkaan sitä arvosta. Muista myös sinä se. Usko itseesi. Usko siihen, että pärjäät ja menestyt. Arvosta sitä, mitä teet, niin muutkin arvostavat. Jos vähättelet kättesi jälkeä, vähättelevät muutkin. Et voi myydä maalaamaasi taulua sanoin ”no tämä nyt on vaan tämmöinen”, kuka sellaisen ostaisi? Usko, että onnistut. Usko, että pystyt.

 

Kiitos, että uskoit minuun. Kiitos, että uskot minuun edelleen, ja palaat tänne lukemaan tekstejäni. Vaikka en pystiä voittanutkaan, voitin niin paljon enemmän. Sain mielettömän tilaisuuden ja niin paljon uusia kokemuksia, jotka jäävät mieleen ikuisesti. Sain tilaisuuden näyttää, tulla kuulluksi ja nähdyksi. Sain tilaisuuden olla prinsessa, nauttia illasta ja kokea ihan mielettömän tunnelman ja jännityksen.

 

Kiitos Nununmaailma ihan mielettömistä korvakoruista. Kuunsirpit täydensivät kauniisti asuni teemaa, avaruutta. Kiitos Jatuli mekosta, ja siitä, että kärsivällisyys riitti kanssani. Kiitos, että saan nyt lahjoittaa mekon eteenpäin jollekulle tarvitsevalle. Kiitos Essence meikeistä, ja kiitos Glitternisti ja glittershop illan kimalluksesta. Kiitos Kluuvin liiteri ja ihana Inari mukavasta kampaamokokemuksesta ja ihanasta kampauksesta! Sitä ihasteltiin illan aikana useamman kerran, ja se käänsi katseita kaduilla.

Mitä tämän jälkeen? Uusia ovia on avautunut. Uusia mahdollisuuksia odottaa tulevaisuudessa. Seuraava iso tavoite on hahmottumassa, ja sitä kohti pusketaan kovaa vauhtia.

 

Gaalaillan asu:

 

Mekko – Jatuli 

Glitterit – Glittternisti & Glittershop

Korvakorut – Nununmaailma

Kampaus – Kluuvin liiteri 

Meikit – Essence

Yllämainitut tuotteet saatu

Kiitos sinä, juuri sinä. Kiitos, että äänestit, kiitos, että olit tukena tämän seikkailun.

Seuraavaan seikkailuun!

Rakkaudella kiitollinen Henna

Kommentit

  • Rakkaudella Henna

   Ihana Minna, kiitos <3

    0
 • Timppa

  Hennalle terkkuja.. Kiva kun kuuluu hyvää t. aikanaan viestitellyt Oulun Pappa

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.