VALIKKO
19.6.2017 20:28

Kirppisrakkautta

HALKEAN! Kävin pyörähtämässä keskustassa kaupoilla. Palkitsin itseni kirppiksellä siitä, kun varasin ajan lääkäriin. Nappasin muutaman setelin rahasäästöistä ja olihan tuo hyvä idea.

Mitä sieltä kaiken kaikkiaan lähti mukaan? MAAILMAN IHANIMMAT BALLERINAT! En ole oikeastaan ikinä käyttänyt balleriinoja. Enkä omista minkäänlaisia sandaaleita tms pikkukenkiä. Vain lenkkareita ja tennareita muutamat. Pari vuotta olen kolunnut kirppiksiä siinä toivossa, että löytäisin hyvät kesäkengät. Ja siinä ne on. Keltaiset! 

Mukaan lähti myös paljettijuttuja. Minihame ihan vain silputtavaksi, ja mekko vähän vähemmän silputtavaksi. Vielä en ole täysin päättänyt, mitä mekolle loppujen lopuksi teen. Mutta tulette kuulemaan siitä kun vihdoin päätän! 

 

Pyöränkori on myös uusi. Kävin vihdoin sen ostamassa Tokmannilta. Hieman pitää koristella, ajattelin virkata puuvillakangasta siihen kukkia! Pitäähän pyörän natsata kaikkeen!

Tämmösiä kirppisrakkauksia tällä kertaa, mites teillä maanantai?

Hymyjä!

– Henna

Kommentit

 • Maria

  Kivat kirppislöydöt olet tehnyt, varsinkin keltaiset ballerinat ovat ihanan kesäiset <3
  Osaatko kertoa hyviä kirppiksiä Jyväskylässä, missä kannattaa vierailla? Itsellä oikeastaan kirpparilla ainut, missä viime aikoina käynyt, kun en oikein muitakaan paikkoja tiedä..

   0
  • Henna Haarala

   Kirpparilla on paras, mitä täältä löytyy! Keskustassa on lisäksi Centrum lähellä kolmikulmaa. Sieltä tein kyseiset löydöt! Kirristä löytyy Silinteri, joka on melkein yhtä hyvä kuin Kirpparilla!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.