VALIKKO
28.3.2018 08:00

Maanantaimalli Matleena: Oman elämänsä supertyyppi !

Aloitin joku aika sitten juttusarjan, nimeltään Oman elämänsä supertyyppi! Ensimmäisessä esittelin teille Mulperin, ja tänään on sitten Matleenan vuoro!

Matleena tunnetaan yrityksestään Maanantaimalli. itse löysin Maanantaimallin instagramin kautta, ja olen ihan rakastunut ! Haaveissa on ollut siitä lähtien saada yhdet vaaleanpunaiset Kaarella -korut, ja ehkäpä sitten vielä jotkut glitteriset kaveriksi! Maanantaimallin koruissa kiinnostaa korujen kauneus, yksinkertaisuus ja graafisuus, sekä herkulliset värit! Sekä tietenkin yrityksen nimen ja Matleenan tarina taustalla, mikä on se, miksi Matleenaa niin ihailen! Lainaten Maanantaimallin nettisivuilta löytyvää esittelyä:

Maanantaimalleiksi kutsutaan kuulemma sellaisia kappaleita, jotka erottuvat muista. Niiden yllätyksellisyys ja erilaisuus tekevät niistä entistä kiinnostavampia. Tästähän käsillä tehdyissä tuotteissa on juuri kyse! 

Kaikki lähti pienestä keittiön pöydän ääreen perustetusta lahjapajasta, josta kasvoikin yllättäen ihka oikea yritys. Korujen puuosat leikataan sekä maalataan Hauholla, mutta kokoan jokaisen niistä käsin. Metalliosat ovat valmistettu kirurgin teräksestä, jotka soveltuvat myös allergikoille. ”

Matleena tunnetaan siis sosiaalisessa mediassa nimellä Maanantaimalli. Maanantaimalli sai alkunsa noin vuosi sitten, kun Matleena perusti yrityksensä. Maanantaimalli avasi juuri uuden työhuoneensa ovet vanhan Rauman sydämessä, ja avajaisten kuvissa näkynyt vohvelibaari on kyllä myös testattava itsekin tehdä!

Noin vuosi sitten perustin yrityksen, josta on tullut minulle ihan oikea työ! Hassuinta tässä on, etten ole koskaan suunnitellut ryhtyväni yrittäjäksi, vaikka olen siitä ehkä joskus salaa haaveillutkin. Ensimmäinen vuosi yrittäjänä on ollut rankka, mutta siitä huolimatta Maanantaimalli on ensimmäisiä asioita, joista olen sanonut ääneen olevani ylpeä. Se on minulle iso juttu, sanoo Matleena.

maanantaimalli

Miten sitten Matleena löysi oman juttunsa? Mistä hän ammentaa inspiraationsa työhönsä, entäpä löytyykö mottoa tai elämänohjetta?

 –Minun kohdallani voisi jopa sanoa, että tämä juttu löysi minut ennen kuin edes ehdin tajuta sen olevan se juuri se minun juttu. Inspiraatiota saa ihan huomamattakin kaikkialta, mutta eniten minua inspiroi ihmiset, niiden tarinat ja nähdä jonkun toisen toteuttavan unelmiaan. Motto ja elämänohjeet vaihtelevat aina sen päivän fiiliksen mukaan. Näin työtäyteisen (ja ihanan!) viikonlopun jälkeen se voisi olla vaikkapa  When life gives you monday, dip it in glitter and sparkle all day.”

maanantaimalli pakahdus

Tämä on juuri se, mikä mielestäni yrityksestä tekee mielestäni muista erottuvan. Tuo tarina nimen takaa, tuo asenne maanantaita kohtaan. Olen aina sitä ihmetellyt, miksi maanantaita pidetään aina niin pahana. Miksi juuri se on se päivä, jota kaikki vihaavat? ”Maanantait voivat olla yhtä juhlaa siinä missä lauantaitkin. Mikset siis laittaisi hieman huulipunaa ja käyttäisi kivoja korvakoruja silloin kuin sinusta siltä tuntuu.” Sanotaan Maanantaimallin nettisivuillakin.

Mikä sitten olisi Matleenan supersankarinimi, minkälainen supersankariasu olisi? Löytyykö lempparia supersankaria tai pahista?

-Supersankarinimeni olisi varmasti ihan vaan Maanantaimalli-Matleena, sillä tää on ollu musta aika superia. Naamiona riittäisi kauniit korut ja huulipuna sekä joku pastellinraikas asu. Hmm, nyt ei tuu mieleen ku ihan vaan kaikki supertyypit omasta lähipiiristä.

Suosittelen siis vahvasti, että kurkkaat yrityksen ja henkilön, kuka tämän mahtavan asenteen takaa löytyy ! Otettaisko siis ens maanantaita varten jo glitterit esiin valmiiksi?

 

 

 

Rakkaudella Henna 

 

 


 

 

Näin inspiroiduttiin tällä kertaa, joko seuraat inspiraatioitani @rakkaudellahenna -instagramissa?

Entäpä joko äänestit blogia Inspiration blog awardseissa?

Kommentit

 • Marina / Dioriina

  Itsekin kohta vuoden ollut yrittäjänä ja päivääkään en ole katunut vaikka ei se elämä aina helppoa ole ollut. Tosi mahtavaa, että löysin blogisi, lisään sinut ilman muuta lukulistalle ja menen nyt antamaan ääneni sinulle. 🙂 Nähdään gaalassa ja pidän sulle peukkuja. 🙂

   1
  • Rakkaudella Henna

   Ihanaa, kiitos! Nähdään gaalassa ja mukavaa kevättä ! <3

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.