VALIKKO
15.6.2017 13:07

Mikko Harju – Taivas ei oo rajana

Tänään tuli tämmöinen biisi. Tätä biisiä kohtaan ei ollut odotuksia. En ajatellut sitä sen kummemmin. Nimi herätti vain positiivisia viboja. En meinannut laittaa aluksi edes kuunteluun, mutta sitten kuulin artistin sanoja, ja olihan se pakko testata.

Ensireaktio: Itku.

Ja se jatkui koko sen kolme kertaa mitä kuuntelin biisin läpi. (Tiedän, oon herkkis.) Oonkin jo kirjoitellut biiseistä, jotka ovat olleet tässä matkalla tsemppareina. Tämä biisi pääsi niiden muutaman joukkoon. Nimenomaan sen takia, että se tuntuu sanoituksiltaan juuri tähän tilanteeseen sopivalta. Se upposi sellaisena ”Kun pahin on takana ja voit alkaa taas hengittää” biisinä. Totesin muutama päivä sitten, kun MTV:N artikkeli oli ulkona ja olin lueskellut palautteita ihmisiltä, että mä selvisin. Ja pahin on takana. Voin nyt vain istua ja hengittää. Halvaus on voitettu. 

Suosittelen siis, että menet ja kuuntelet sen. Ajatuksen kanssa. Kuuntelet sanat ja mietit oikeasti. Täytyy sanoa, että ihmettelen kovasti sitä, missä vaiheessa Hevari-Hennasta tuli itkubiisien kuluttaja.

 

Täytyy antaa kaikkensa, jos haluu kylpee onnessa.
Taivas ei oo rajana, tanssin avaruudessa.
Vaik kaikki loppuis huomenna, mä omenapuun istutan.

 

Nyt lähden istuttamaan omenapuuta. Hymyjä päivääsi!

– Henna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.