VALIKKO
20.4.2018 08:00

Milla Grönman: Oman elämänsä supertyyppi!

 

Sypertyypit -sarjassa seuraavaksi esittelyvuoroon pääsee Milla! Milla on paljasjalkainen Porilainen. Hänet tunnetaan Youtubessa nimellä Milla Grönman, ja Instagramissa @millagron. Milla kirjoittaa nykyisin myös blogia, joka on aika tuore ja ihastuttava tapaus ! Millan blogin löydät osoitteesta https://millagronman.wixsite.com/blogi

Milla Grönman

Milla on valokuvaaja, tubettaja ja sosiaalisen median sisällöntuottaja. Nämä tekevät Millasta supertyypin. Hän on siis social media manager. Milla on taasen yksi hyvä esikuva siitä, miten tutkinnolla ei välttämättä tee mitään, jos palo työhön on kova, ja on valmis opiskelemaan itse tarvittavat asiat. Hänellä on uskomaton visuaalinen silmä kaikelle kauniille ja sommittelemiselle! Selvä vahvuus Millalla onkin tarinankerronta kuvin.

 

 

”Ensimmäisen blogini tein 13-vuotiaana ja postasin sinne arkisia juttuja. Kuvia kodista, ostoksista ja itsestäni. Sitten päädyin Youtubemaailmaan.”

19-vuotiaana, kun Millan oli päätettävä, mitä haluaa tehdä, hakea töihin, vai opiskelemaan, päätti hän hetken mielijohteesta alkaa yrittäjäksi. Hän kuvailee tien yrittäjyyteen olleen melko mutkaton. Oman juttunsa Milla kertoo löytäneen tekemällä paljon kaikkea, työttömänäkin hän kertoo tehneensä joka päivä töitä.

 

”Vain kokeilemalla saa tietää, että onko hyvä jossain.”

 

 

Inspiraatiota Milla saa luonnosta ja ihmisistä, jotka elävät omaa elämäänsä omalla tavallaan.

 

”Mun motto on, että ”lopulta olet aina yksin”, koska mummu sanoi niin. Tulkitsen tän niin, että meistä jokainen on itse vastuussa omasta onnellisuudestaan, oman elämänsä päänäyttelijä. Kaikki muut ihmiset voivat lähteä, mutta sinä itse elät itsesi kanssa loppuelämäsi yhdessä.”

 

Milla kuvailee, että hänen supersankarinimensä olisi varmaankin Milla Mainio, tai joku muu hänen mukaansa niin perinteinen, että se on jo yllättävää. Supersankariasuun kuuluisi Marimekon tasaraitapaita, mikä melkeinpä tulee Millasta ja vaatteista heti ensimmäisenä mieleen. Lisäksi Millalla olisi lappuhaalarimekko, ja hän yllättäisi kaikki vaihtuvalla hiusvärillä. Millan supersankariasuun ei kuuluisi naamio, sillä hän jäisi mieleen valloittavalla hymyllään.

”Mun lempi supersankarit on tosielämästä tuttuja. Äidit, jotka aina vaan jaksaa, ihmiset jotka ilahduttavat olemassaolollaan ja ne, jotka antavat omistaan, vaikka itsellä ei olisi paljoa.”

Oliko Milla sinulle ennestään tuttu, vai törmäsitkö Millan tarinaan ensimmäistä kertaa? 

 

Joko luit muut sarjan postaukset?

Maanantaimalli Matleena

Mulperi

 

Kommentit

 • Anni

  Ihana postaus! Milla on tuttu nimi, sillä hän on kotoisin samalta seudulta kuin minä. Hän on myös kuvannut siskoni häät ja heidän esikoisensa ristiäiset 🙂 superlahjakas!

   2
  • Rakkaudella Henna

   Vau! Milla on kyllä ihan superlahjakas !

    1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.