VALIKKO
30.4.2018 08:00

Mitkä jäivät käyttöön huhtikuun Jolie boxista?

 

Joskus jotkut asiat osaavat vain ajoittaa olemassaolonsa tai elämään ilmestymisen oikeaan aikaan. Silloin, kun sitä tarvitset, mutta et välttämättä osaa odottaa. Yksi tälläisistä on Jolie box.

Jolie box on kuukausittain ilmestyvä tuotelaatikko, joka sisältää vain luonnonkosmetiikkaa. Laatikon sisälmykset ovat yllätyksiä; tuotenäytteitä tai tuotteita.

 

 

Mitkä tuotteet jäivät käyttöön?

 

Sen sijaan, että esittelisin teille koko boxin sisällön, ajattelin mainita, mitkä tuotteet nousivat suosikeiksi ja pääsivät käyttöön. Tuona päivänä, kun paketin hain postista, olin tuskaillut loppuneen meikinpoistoaineen ja rahattomuuden kanssa. Oli siis enemmän kuin uskomatonta, että boxista tuli juurikin tuo meikinpoistoaine/puhdistusöljy. CÎME Recette de Purete pyöritellään kasvoihin ja huuhdellaan pois. Iho jää kivan pehmeäksi ja meikit saa poistettua täysin ja ilman mitään ihmeellisiä poppaskonsteja. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!

Toinen ehdottomasti suosikiksi noussut ja käyttöön jäänyt tuote on Iroisie Premier Soin Anti-âge –päivävoide. Olen käyttänyt voidetta nyt viikon päivittäin, ja voin todeta ihohuokosteni pienenneen huomattavasti. Mistä olen enemmän kuin kiitollinen! Rasva sopii mielestäni erinomaisesti meikkivoiteen alle, ja siihen sitä nimenomaan suositellaankin. Koska tuote on luonnonkosmetiikkaa, siihen ei ole käytetty hajusteita, joten se sopii kaltaiselleni herkkänenäiselle.

 

 

En voi olla ainoa, joka joskus on tilannut Pollux -heppakerhon paketteja. Näistä kuukausittain ilmestyvistä paketeista tulee niin samanlaiset nostalgiset vibat! Naurattaa niin paljon, miettikää, jos olisin silloin esitellyt niitä paketteja blogissa!  Ennen en ole mitään tämmöisiä paketteja niiden Pollux-pakettien jälkeen tilannut/ostanut/saanut, joten kiitos Jolielle tästä kivasta ylläristä! Jos haluat tutustua Jolieen tarkemmin, voit tehdä sen täällä.

Tuliko sinulle aikoinaan Pollux -paketteja, kuuluitko heppakerhoon? 

*tuotteet saatu

Kommentit

 • Inka Monola

  Hahaa mullekkin tuli Pollux kerhon paketteja muutaman vuoden ajan! 😀

   1
  • Rakkaudella Henna

   MÄ ARVASIN että varmasti löytyy joku muukin !!

    0
 • Nimetön Tuutu

  Mukavaa, että vihdoin tulee postausta luonnonkosmetiikasta – onhan se selkeästi suosiotaan kasvattava, parempi vaihtoehto myös meille herkkäihoisillekin! 🙂

  Muutamaa asiaa olisin kaivannut kuitenkin lisättäväksi postaukseen:

  * Vaikka halusitkin esitellä vain muutaman lempituotteesi, olisi ollut selvempää meille lukijoille saada kuvaa ja selostusta koko toimitetusta tuotepaketista (kuvat sekä tuotteiden nimet). Hyväksi olisi myös selventää eri tuotepaketit sekä niiden hinnat, ja vaikka hieman taustatietoa yrityksestä. Näin lukijan on helpompi luoda myös mielikuvaa, millainen yritys on kyseessä ja millaisia tuotteita he tarjoavat, joka helpottaa ostopäätöstä.

  * Tarkemmin esittelemissäsi tuotteissa olisin itse atoopikkona lukenut mielelläni niiden ainesosalistauksen, jotta sitä ei tarvitsisi etsiä itse erikseen. Myös mahdolliset linkit käytettyihin tuotteisiin olisivat hyvät.

  * Jutun alalaidassa oleva tähdellä merkitty notaatio, ”Tuotteet saatu”, voisi olla mielestäni isommalla, sillä se selventää eron kaupallisen yhteistyön ja ilmaisen PR:n välillä. Tähtimerkki kannattaa myös liittää itse tekstiin mukaan, että lukija pystyy selkeästi etsimään, mihin sillä viitataan.

  Toivottavasti tulevaisuudessa teet lisää juttuja juurikin herkkäihoisille tarkoitetuista tuotteista – tässäkin tuli mukavasti tietoa uusista tuotteista, jota kokeilla.

  Mukavaa vappua! 🙂

   4
  • Rakkaudella Henna

   Hei kiitos näistä !! Mä nappaan tästä koppia, ja vähintäänkin ens kerralla laitan kuntoon !

   Mukavaa mennyttä vappua sinullekin ja kevättä!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.