VALIKKO
11.6.2017 16:30

MTV:n artikkelissa

 

Nyt saa huutaa!

 

Viime viikolla MTV:n toimittaja otti yhteyttä. Oli päätynyt blogiini ja lueskelllut tekstejäni. Kysyi, että haluaisinko antaa haastattelun. Ja minä annoin.

Palaute on tähän mennessä ollut uskomatonta! On ihana millaisia viestejä ja kommenttia on saanut joka suunnalta!

 

Jutun pääset lukemaan tästä! 

Hymyjä päivääsi!

– Henna

Kommentit

 • Nimetön Haha

  Hei heh! Ehkö kaikki ovatkin just siksi epäröineet kun ei ole itse edes voinut tietää silloin syytä.
  Ehkä pienenä tahtoo kukanenkin omanlaista huomiota.

   0
 • Nimetön Heh

  Antaa olla. En halunnut tällä mitenkään pahoittaa mieltäsi. Kunhan vain ilmaisin asiasta 🙂

   0
 • Nimetön Trump

  Hei tuo juttu sai minut ajatuksiini. Joskus jossain some kanavassa sanoit siitä että joku oli sanonut että et ole vammautunut ja sanoit että olet vain halvaantunut mutta miksi sinulla sitten lukee blogin esittelyssä näin: Elämää pyörillä ja välillä ilman. Miltä näyttää maailma, kun sairastaa ja on v a m m a u t u n u t.
  Kuinka pahaa se on katsoa kun ihminen ”sairastaa” niin paljon. Et ole ollut halvaantunut kyllä 10 vuotiaana. Tämä on vain huomio kanavasi. Kaikkea elämällesi

   0
  • Henna Haarala

   Heippa Trump! Korjaan; Kuten tälle edeltävällekin korjasin.

   Halvaannuin ensimmäisen kerran kymmenenvuotiaana, halvaannuin JA lopulta vammauduin leikkauksessa nyt 20-vuotiaana. Korjasin hänelle asian niin, että silloin lapsena halvaannuin, en vammautunut. Ja kuten sanoin, sain selkäydinvamman nyt aikuisiällä leikkauksessa, jonka jälkeen halvaannuin.

   Ihana kun on noin aktiivisia seuraajia, jotka pitävät kyllä huolen, että termistö pysyy kuosissa! Nuo kaksi sanaa on tärkeä erottaa! 🙂 Olisit tullut vain siellä snäpissä heti keskustelemaan asiasta, niin olisin valottanut, miten asia oikeasti menee 🙂 Jatkossa älä pelkää ottaa yhteyttä!

   Oikein mukavaa loppuviikkoa sinulle!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.