VALIKKO
30.1.2018 10:54

Muita ihania – Lempeä ja hulvaton käsityökirja !

muita ihania käsityökirja

 

muita ihania käsityökirja

 

muita ihania käsityökirja

Joku ehkä muistaakin, olen sanonut Muita ihania -blogin olevan lemppari blogini. Ja tiedättekö, miten hihkuin, kun kuulin, että samaiselta blogistilta on tulossa kirja! Saatoin hiukan vinkata avomiehelleni, että tuo kirja olisi aikas kiva synttärilahja. Ja niin se kirja sitten tilattiin yhdessä, ja se saapui postiluukusta muutama päivä sitten. (Synttäreihin vielä kuukausi, mutta ei se mitään. Pakkaan kirjan vaikka sitten uudelleen ja esitän erittäin yllättynyttä.)

Tämä on niin ihana. Jokaisen ohjeen kohdalla tuntuu, että tämä pitää tehdä! Ihan ensimmäisenä lähtee kyllä tekoon automatto, jonka siskonpoikani saa 1-vuotissynttärilahjaksi. Toisena haluan tehdä itselleni villatakin. Kolmantena… Kyllä, jokaisen noista haluan tehdä.

Ei pelkästään se, että kirjassa on ihania ohjeita, vaan myös se, että ulkokuori ja visuaalisuus hellii näköhermoja oikein huolella! Oli ihana myös huomata, että tuttu blogisti Minna Sukat hukassa -blogista, oli koeneulomassa!

Joko sinulla on tämä ihanuus? Aijotko hankkia? 

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.