VALIKKO
15.12.2017 09:16

OLEN ELOSSA ! Apua kaivataan!

MÄ OLEN ELOSSA! Vaikkei minusta ole kuulunut mitään täällä pariin päivään, ja joulukalenteri katkesi. Syvimmät pahoittelut ja anteeksipyynnöt tapahtuneesta.

Tässä on nyt nimittäin semmoinen parantelu menossa. Minulla todettiin sappikivikohtaukset, jotka alkoivat tosissaan viikko sitten. Yhtäkkiä vain kesken kauppareissun järjetön kipu ylämahaan, kylmähiki, tärinä ja pahoinvointi. Paikalla olleen todistajan mukaan aloin myös kellertämään. Jatkui myös seuraavana päivänä ja sitä seuraavana, tällä hetkellä kohtauksia tulee joka päivä.

Sitten maanantain makasin sairaalassa tipassa. Kipulääkkeitä ja pahinvointilääkkeitä yritettiin kaikissa eri muodoissa, mutta mikään ei vain helpota. Yritän myös kotona syödä kipulääkkeitä myös sen uhalla, että maksa ei tykkää. Syöminen pahentaa asiaa. Aluksi se oli vain rasvainen ja mausteinen ruoka, nyt sattuu syön tai juon mitä tahansa. Kipu on inhottavaa kouristelevaa, joka pakottaa olemaan kyyryssä. Suorassa käveleminen ei onnistu. Ja tämmöisessä kunnossa minut jätetään vain odottamaan leikkausarviota. Jes. Pommitan terveysasemaa lähes päivittäin soitoilla, että vointi menee vain huonommaksi, ja ohjeina tulee vain ottaa lisää kipulääkkeitä. Senkin uhalla, mitä olen kertonut lääkkeistä tulevan sivuvaikutuksina. Kohtalotovereita näiden sappikivikohtausten kanssa? neuvoja otan hyvin mielelläni vastaan! Ja kyllä, alan taas soittelemaan terveysasemalle.

Vaihe kaksi

 

Ajattelin, että pieni virkistys näiden keskellä olisi taas tarpeen. Hiukset alkoivat olemaan taas siinä mitassa, että ne olisivat kaivanneet päivittäistä laittoa, jos olisi jättänyt sikseen. Varasin siis ensimmäisen vapaan ajan AK hius ja meikkikouluun, ja nipsnaps! Jäi taas puolet sinne! Tällä kertaa mukaan tarttui myös otsatukka! ja kotona itse sävyttelin hiuksia taas lähemmäs omaa väriä ja mieltymystä.

Kommentit

 • Carita

  Alkoholiton kalja rikkoo sappikiviä ja liikunta…runsas veden juominen…itse olen raskauden aikana joutunu sappikivikohtausten uhriksi ja minulla nämä konstit on auttanu voimia

   0
 • Sukat hukassa

  Superisti tsemppiä sappikiviongelmiin ❤️ seurasin sivusta läheisen samaisia ongelmia eikä oo kyllä yhtään kivoja juttuja 🙁 toivottavasti saat avun pian!

  Niin, ja ihanat hiukset sinulla! ❤️

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.