VALIKKO
12.7.2017 15:41

Operaatio prinsessatukka

 

Mulla on ollut tapana (lue: kolme viimeisintä kertaa) tehdä hiuksille jotain suurempaa, kun on elämässäkin tapahtunut jotain merkittävää. Reilu vuosi sitten, kun opin taas liikkumaan ja harjoittelin istumista, päätin tähdätä siihen, että jaksan istua parturintuolissa. Silloin marssin tutun parturi-kampaajan luo ja hiuksista tuli puna-oranssit liukuvärjäyksellä. Syksyllä, kun uusi koulu ja parisuhde alkoivat, värjäsin hiukseni tumman ruskeaksi. Kävin viime viikolla taas parturi-kampaamossa. Tiedättekös miksi ja mitä hiuksille kävi?

Sitä edeltävän viikon elin epätietoisuudessa. Lääkäri lähetti tutkimuksiin syöpäepäilyn takia. Mutta sitä se ei ollut, ja helpotus oli suuri. Uusi sivu vaihtui myös elämässä muuton myötä. Ollaan niin hyvin kotiuduttu ja uusi koti tuntuu todellakin kodilta! Tämä on nyt se kotikolo!

Palataksemme hiuksiin, olin jo pitkään miettinyt ja haaveillut tällä hetkellä paljon nähdyistä balayage-raidoista! Ja semmoiset tehtiin! Prinsessatukka, kuten hiusten tekijä totesi!

 

Tältä näytti operaatio prinsessatukka. Tästä väristä lähdettiin liikkeelle. Hiuksissa on samaan aikaan sekä alta puskevaa punaista ja oranssia, sekä tyvessä tummaa ruskeaa.

Ja tältä näyttää lopputulos! Olen rakastunut!

 


Tietenkään hiuksia ei voitu vaalentaa ihan siihen, mikä olisi mielestäni täydellinen väri, mutta tää on hyvä, ellei loistava, jopa parempi mitä se täydellinen väri! Täytyy kuitenkin muistaa, että vaalennus ja vaalentaminen ei ole hyvä hiuksille ja hyvä hoito vaalennusten jälkeen on tärkeä!

Tiedättekö, mikä oli ihan huippua! Kampaamossa oli erillinen tila, missä ei ollut muita parturoitavia, mihin pystyttiin menemään tekemään käsittelyt. Se auttoi itseäni, sillä en kestä voimakkaita hajuja tai tuoksuja. Siellä ei ollut mitään ongelmaa! Suosittelen siis muillekin hajusteyliherkille, astmaatikoille ja allergikoille!

Missä tämä käsittely sitten tehtiin?

Nyt tulee suositus hyvästä ja oikeasti opiskelijaystävällisestä palvelusta! Suosittelen, että klikkaat itsesi sivulle http://www.studioak.fi/hius-ja-meikkikoulu !

Kävin siis AK hius- ja meikkikoululla, joka sijaitsee täällä Jyväskylässä Hannikaisenkadulla! Ystäväni Armi on siellä opiskelemassa ja hänen kauttaan olen tutustunut heidän palveluihinsa. Tätä ennen olen siellä käynyt värjäyttämässä ripset ja kulmat (vahva suositus tällekin palvelulle!) ja Jani käynyt leikkauttamassa hiuksiaan. Ps. hiustenleikkaus on oikeasti vain 15€ ! Ja täytyy sanoa, että seuraavaksi houkuttelisi minimanikyyri!

Hinnat on semmoisia, että tämmöisellä köyhällä opiskelijalla on niihin varaa, ja ihan mielelläni olen aina opiskelijoiden käsittelyssä! Suosittelen siis tämän pitämään mielessä, kun olet vailla ehostusta!


Tämmönen on mun uusi tukka! Joko sinulla on kesätukka? Haaveiletko jostain isosta muutoksesta hiuksiin?

Kommentit

 • Reetta

  Meinasinkin snapchatissa kysyä minne menit värjäilemään, täytyy itsekin uskaltautua tonne samaan paikkaan joskus. Lopputuloksesta tuli tosi ihana! 🙂

   0
  • Henna Haarala

   Suosittelen hyvin lämpimästi! Ja kannattaa varata aika Armille ! 🙂

    0
 • Nimetön Annika

  Joo kaikki ei aina onnistu niin kuin strömsössä. Sulla ja Armilla on kylläkin onnistunut täydellisesti. Todella kaunis lopputulos

   0
 • Annika

  Joo kaikki ei aina onnistu niin kuin strömsössä. Sulla ja Armilla on kylläkin onnistunut täydellisesti. Todella kaunis lopputulos

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.