VALIKKO
14.5.2018 08:00

Pienellä ompelulla ja vaivalla uusi pöytäliina !

Silloin joskus kun iskee se valtava vimma, että nyt on pakko keksiä jotain uutta kotiin. Silloin vaihtuu järjestys, tapahtuu suursiivous, tai syntyy uusi pöytäliina. Ja tällä kertaa toteutui nämä kaikki. Viime perjantaina lähti yksi säkillinen vaatteita, kaksi kirjaa, ja syntyi uusi pöytäliina ja järjestys kotiin.

 

pöytäliina eurokangas ompelu

pöytäliina eurokangas ompelu

Tähän pöytäliinaan on käytetty Eurokankaasta melkein vuosi sitten ostettua paksua puuvillaa ja pompom -nauhaa. Niin yksinkertainen se on, mutta silti näyttävä lopputulos! Leikkasin kankaasta sopivan kokoisen palan sohvapöytää ajatellen, käänsin ja huolittelin reunat, sekä lisäsin sitten pompomit lyhyihin päihin. Tähän meni aikaa varmaan se viisi minuuttia, ja siitäkin ajasta suurin osa siihen, kun Tiuhtin kanssa yritettiin päättää, laitetaanko vaaleanpunaista vai valkoista nauhaa. Kuten kuvasta näkyy, päädyimme valkoiseen. Olisin halunnut kuvioinnin toisin päin, mutta kangasta oli vain tuon leveyden verran. Minulla on paha tapa käydä hypistelemässä Eurokankaassa puuvillapakkoja, ja laskeskella, miten tämä ei maksaisi kuin pari euroa, jos ottaisin vaikka vain 30cm palan!  Syyllistyyhän muutkin tämmöiseen, syyllistyyhän?

Pompom -nauha ehdoton suosikki

 

Tuo pompom -nauha on oma lempparini ompelutarvikkeista. Se on hauskaa ja nättiä, sitä voi käyttää niin sisustusompeluun kuin vaatteisiinkin. Pöytäliina sai tällä kertaa siitä osansa. Siitä on saatavilla niin herkullisia värivaihtoehtoja, ja haluaisin niin yhdistää jotain pirteitä värejä mustavalkoisiin sisustustyynyihin !

pöytäliina eurokangas ompelu pöytäliina eurokangas ompelu

Kuten Tiuhtin ilmeestä näkyy, pöytäliina ei ehkä ollut hänen mieleinen. Hän olisi mieluummin ottanut nauhan omaan käyttöönsä.

pöytäliina eurokangas ompelu

Tulen vielä keksimään ainakin miljoona erilaista vastaavaa pöytäliinaa, kun tuo oli niin kiva. Seuraavaksi joku värikäs, ihan ehdottomasti !

Tuleeko sinulle tämmöisiä Pakko laittaa kotia uusiksi -vimmoja?

Aurinkoisia päiviä ja hattarapilviä toivottelee Pöytäliinaansa Rakastunut Henna

Kommentit

  • Rakkaudella Henna

   Minäkin tykkään !

    0
 • IinaS

  Voi miten söpö pöytäliina <3_<3 Ihanat pallurat! Mullekin tulee tuollaisia diy vimmoja aina toisinaan!

   1
  • Rakkaudella Henna

   Nuo pallurat on ihan parhaat !!

    0
 • Anni

  Ihana! Rakastan noita pompom-nauhoja Mulla on viime aikoina ollut kova inspiraatio sisustaa uudelleen. Meille vaan on tulossa pian pieni remppa, niin ei oikein viitsi, sisustan sitten senkin edestä!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.