VALIKKO
7.9.2016 19:50

Pokemon GO: Hitmonlee vapaudenkadulta!

Olipa kerran ihan tavallinen keskiviikko. Istuin ystäväni kanssa teekupposen äärellä Wilhelmiinassa, kunnes päätin lähteä jatkamaan matkaani kohti ruokakauppaa. Yhtäkkiä ovesta asuessani ulos kahvilan ulkopuolelle oli kerääntynyt ihmisiä puhelimet kourassa huudellen.

Kyllä, siinä vaiheessa viimeistään on osattava ottaa se puhelin esiin ja avattava Pokemon GO. Itselläni oli akkua vain 10% jäljellä. Tosi pelaaja ei anna akun mennä noin vähiin kesken päivän.  Mutta siinä se oli. Hitmonlee.

IKINÄ en ole käynyt noin piinaavaa ottelua pokemonia vastaan! Asiaa vaikeutti hiukan näytön viallisuus. Pallot lenteli minne sattuu. Heittotyylissähän ei ole mitää vikaa! Lopulta se vaati kaikki marjat, n. 10 ultrapalloa, saman verran greatpalloja ja muutaman pokepallon. Karkasi kaksi kertaa, mutta sitten se jäi kiinni. Tavallisella pokepallolla ilman marjaa. Ja heitin oikeasti menemään kaikki ultra- ja greatpallot. Oli se sen arvoista, ikinä ei nimittäin ole tullut kyseinen vastaan!

Pokemonihan löytyi siis kahvila Wilhelmiinan ja Pannukakkutalon väliseltä vapaudenkadulta, Wilhelmiinan puolelta. Iv 84.4%, eli ihan ok! Parempikin olisi voinut olla, mutta pääasia, että löytyy nyt Pokedexistä.

Hitmonlee on nimetty näyttelijän ja itämaisten taistelulajien taitajan Bruce Leen mukaan, ja huhutaan, että Hitmonleen nesti sijaitsee Brucen haudalla!

IMG_20160907_194107[1] IMG_20160907_194139[1]

 

Ja kyllä, arvatkaa kuka sitten unohti siinä hurmiossa käydä siellä ruokakaupassa…

Kommentit

 • Nimetön Huugo

  Juu aika hyvin oot niitä marjoja heitelly ku niitä voi antaa yhden. B-)

   0
  • Nimetön Pelle

   Joka kerta kun pokemon karkaa pallosta voi antaa marjan!

    0
 • Nimetön Jrempsu

  Nii marjoja voi antaa vaan yhen ja ei voi olla noin hienoo yks hitmonlee

   0
 • Kahviftw

  Ehkä tyhmin lehti juttu ikinä sillä ensinäkin hitmonleet ei oo mitään äärimmäisen harvinsisia ja vaikka olisivatkin ei ketään kiinosti minkä virtuaali hahmon joku teini peelo nappasi videopelissä .

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.