VALIKKO
15.3.2018 19:52

Rakkaudella Henna ehdolla Vuoden Tulokkaaksi Inspiration Blog Awardseissa!

Nämä on niitä hetkiä, kun silmiä pitää hieroa, nipistää hiukan, tarkistaa, että nukkuuko sitä ja näkeekö unta, vai tapahtuuko kaikki oikeasti?

Rakkaudella Henna on ehdolla Vuoden tulokkaaksi Inspiration Blog Awardseissa! Tapahtumassa palkitaan somepersoonia, tubettajia, bloggaajia ja Instagrammaajia gaalaillassa, joka järjestetään Helsingin Kattilahallissa 14.4. Ja tämä blogi on ehdolla, yksi tuolla listalla. 

Jos haluat, voit äänestää minua tästä linkistä. Kun selaat tarpeeksi alas näet minun kuvani siellä, ja siitä kohti voit klikata ja antaa äänesi !

En usko, että tätä fiilistä voi mitenkään kuvailla. Ihan kuin olisi katsellut sitä pientä tähteä taivaalla, todennut, että ehkä vielä joku päivä, ja sitten joku tulee, ja nostaa sinut sinne tähden luokse. Tämän onnellisemmaksi ei hymyä enää saa !

Blogi sai ensimmäisen sysäyksen silloin kaksi vuotta sitten sairaalassa. Sitä ehdotettiin useampaan otteesee, että hei! Pidä sun kokemuksista blogia, ole vertaistukena sitäkin kautta muille! Ajatus tuntui aluksi vieraalta. Sitä piti sulatella puolisen vuotta, ennen kuin blogi sai sysäyksen. Siinä välissä parannuin halvauksesta, opettelin liikkumaan ja kävelemään. Luin armottomasti pääsykokeisiin ja tavoitin yhden unelman, jota opiskelupaikaksikin kutsutaan. Muutin maailman kauheimmasta asunnosta sellaiseen, jossa pystyin asumaan, ja pelasin Pokemon Go:ta. Ja uskokaa tai älkää, mutta se Pokemon Go oli se, joka minut Stooriin ajoi. Ja tässä ollaan; Lifestyleblogi Inspiroiva arki ja käsityö -teemalla, Stoorin edustusbloggaajana, Oisa -lifestylesivuston yhteistyöblogina, sekä ehdolla Vuoden tulokkaaksi Inspiration Blog Awardseissa! En voi vieläkään käsittää mitään noista kohdista.

Uskotteko te siihen, että ne unelmat, jotka tuntuu siltä, että ne on jopa epärealistisia, voi toteutua? Että saavutat sen tähden sieltä taivaalta, joku nostaa sinut sen luo? Onneksi minä uskon. Vastaavanlaisia oli se, kun meille tuli kissa, ja näin Tiuhtin ensimmäistä kertaa. Näitä hetkiä oli se, kun jalka liikkui halvauksen jälkeen, kun istuin, seisoin, kävelin, juoksin, pyöräilin taas. Näitä hetkiä oli se, kun minusta tuli täti. Se, kun tapasin Janin. Se, kun sain tietää, että minusta tulee ylioppilas, kun pääsin Jamkiin opiskelemaan. Olen taas yhä varmempi siitä, että tulen juoksemaan puolimaratonin. Että minusta tulee äiti, ja että meille tulee toinen kissa. Olen varmempi siitä, että tulen vielä valmistumaan ja perustamaan oikean yrityksen. Siitä, että postikorttejani ja julisteitani valmistetaan ja myydään. Että saan neulottua kaikille tarvitseville villasukat ja piristettyä yhden päivän aikana ainakin sataa ihmistä.

Niin niitä unelmia tavoitellaan. Olemalla rohkea, tekemällä asioita, jotka välillä ovat siellä mukavuusalueen ulkopuolella. Uskomalla siihen, mitä tekee.

 

Onnellinen ja hämmentynyt pieni bloggaaja kuittaa !

– Rakaudella Henna

Kommentit

 • Anni

  Äänestetty! Olet ehdottomasti paikkasi ehdokkaana ansainnut, sun blogi on ihana <3

   1
  • Rakkaudella Henna

   Kiitos sinä ihana, tästä kommentista tuli niin hyvä mieli! <3

    1
 • Nimetön Katta

  Onnea Henna! Ensimmäistä kertaa olen blogissasi. Pitää tutustua kiinnostavalta vaikuttavaan enemmänkin.

   0
 • Maisa

  Onnea ehdokkuudesta! 🙂 Ei sitä aina tiedä mitä sitä elämässä tapahtuu, unelmia kannattaa tavoitella. Sinulla on hieno selviytymistarina halvaantumisesta täysin toimivaksi yksilöksi. <3
  Itse olen myös saavuttanut joitakin unelmia kuten; saanut ihanan miehen ja kaksi ihanaa lasta, muuttanut omakotitaloon, saanut koiran (jota toivoin jo kovasti lapsuudessani) sekä saanut parhaan mahdollisen työpaikan. Unelmia on vielä, jotka eivät ole toistaiseksi toteutuneet. Olisi kiva käydä Australissa ja edetä bloggaajana, että ehkä joskus voisi tienatakkin sillä joitakin euroja.

   0
 • Marjo

  Onnittelut – upea juttu! Käyn äänestämässä sinua.
  Oma blogini Marjon matkassa oli ehdolla The Blog Awards Finland 2016
  Yleisön suosikki – Musta Hevonen kategoriassa. Kun sain tiedon
  ehdokkuudesta kiljuin riemusta.
  Vaikka voittoa ei tullutkaan jo pelkkä ehdokkuus viiden joukossa oli minulle
  voitto! Tsemppiä 🙂

   0
 • Emma Karoliina

  Kiva, että siekin oot ehdolla! Miunkin blogi löytyy Energisin-kategoriasta! 🙂

   0
 • Janna

  Äänestin ❤ Onnea ja menestystä

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.