VALIKKO
29.12.2017 14:39

Rakkaudella Hennamaista – Uusi blogiyhteistyö!

Miltä kuulostaisi ajatus siitä, että kaksi käsitöihin hurahtanutta bloggaajaa yhdistävät voimansa ja aloittavat uuden kuukausittaisen juttusarjan? No ihan mielettömän hyvältä! Rakkaudella Hennamaista lähti liikkeelle ajatuksesta, että bloggaajien olisi hyvä tehdä enemmän keskenäisiä yhteistöitä. Ja me lähdettiin heti Hennamaista Hennan kanssa tätä suunnittelemaan.

 

Rakkaudella Hennamaista on siis Rakkaudella Henna ja Hennamaista blogien yhteinen juttusarja, jossa kuukausittain tehdään jotain yhdessä. Tammikuun postaukseen valikoitui idea siitä, että tehdään toisillemme yllätyksenä lapaset, ja posti toimittaa ne perille. Sitä kannattaa jäädä siis odottelemaan! Helmikuussa sitten taas jotain erilaista, mutta silti DIY- ja käsityöhengessä! Projektia voitte seurata sekä molempien blogeista, että sitten bts materiaalia instagrameista ( @rakkaudellahenna ja @hennamaista ) hästägillä #rakkaudellahennamaista. Ja jos joskus innostut tekemään jonkin jaetun ohjeen mukaan itsekin, niin jaa se someen samalla hästägillä, niin mekin nähdään!

Me ollaan Hennan kanssa tunnettu lukiosta lähtien. Asuttiin samalla paikkakunnalla. Meidän yhdisti oman kotiseurakunnan nuorten toiminta, ja lopulta oltiin samoissa kaveripiireissä. Käytiin jopa Puolassa asti yhdessä! Ja nyt ollaan päädytty molemmat kirjoittamaan blogia Stoorille!

Tervetuloa siis seuraamaan uutta juttusarjaa! Toivottavasti viihdytte ja inspiroidutte yhtä paljon kuin me!

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.