VALIKKO
12.1.2018 13:11

Seikkailukerho

Jos joudumme suuriin aaltoihin, purjehdimme niiden välistä. – Nipsu

 Surku rannalle jääviä veneitä! – Muumipappa

 

 

 

Viime vuoden paras päätös oli ostaa kengät. Tai no, ehkä loppuvuoden paras päätös. Kaikki edelliset talvikengät oli käytetty niin loppuun, että eivät ne pysyneet edes enää jalassa. Veronpalautusten tultua menin kauppaan katselemaan kenkiä ostopäätös mielessä. Ensimmäinen yritys meni puihin, kun pyörryin kivusta, kun yritin sovittaa kenkiä jalkaan. Olkapää on välillä hankala. Seuraava yritys meni myös puihin, kun kauppakeskuksessa tuli palohälytys yllättäen. Kolmas kerta sanoi toden ja kengät tarttuivat mukaan. Vihdoin!

Nämä on nimetty seikkailukengiksi. Niillä on hyvä kävellä, eivätkä jalat väsy. Kaikeksi onneksi ne ovat erittäin mukavat jalassa. Korkoa ei minulla saa kengissä olla, koska en hallitse vielä jalkojani täysin. On edelleen hyvin todennäköistä, että kompastelen ja liukastelen jokaisella retkellä.

Kånken on nimetty seikkailurepuksi. Varsinkin sen jälkeen, kun ostin alennusmyynneistä läppärille sopivamman koulurepun. Kånkeniin mahtuu sopivasti bujo, muistikirja, kalenteri ja tehtäväkirja, penaali, kamera ja juomapullo + lääkkeet. Ja vähän jää vielä tilaa kaikelle muullekin. Pakkaan yleensä tavarat reppuun ja lähden vain kävelemään jonnekin. Yleensä löydän sitten itseni jostain paikasta kirjoittelemassa ideoita muistiin. Nykyään näitä retkiä on harmittavan paljon vähemmän, ja reppu on vaihtunut koulurepuksi. Sama varustus sielläkin, mutta läppäri on lisänä. Ja koulussa istutun päivän jälkeen seikkailuhalut on melko pienet ja tekisi mieli vain istua jonnekin tekemään tehtäviä.

Hankintalistalla seikkailuille on vielä termospullo. Oletko sä seikkailijaluonne ja löytyykö sulta seikkailureppua? Onko sun mielestä seikkailu kivaa?

Postauksen kuvat (C) Rosa Camilla 

Kommentit

 • Jasu

  Ihana sinä ja ihanat kengät! ♥️

   2
  • Henna Haarala

   Kiitos sinä ihana! :*

    0
 • Maikki

  Vinkki: Thermos on hyvä termospullo merkki! Sen ku lämmität ensin kuumalla vedellä ja sitten kuuma juoma sisään niin jopa pysyy lämpimänä tunti tolkulla 🙂
  Päihittä mennen tullen monet muut, tunnetutkin, merkit.
  Kaikkea hyvää sinulle ja ihania seikkailuja!

   1
  • Henna Haarala

   Kiitos vinkistä, pitää tutkia asiaa!

    0
 • Päden paja

  Kivannäköiset nuo sinun seikkailukengät:)♥ Täälläkin aina välillä pakataan reppu ja lähdetään metsäretkelle seikkailemaan:) Tuollainen termospullo onkin oikein hyvä seikkailuihin..sinne kun laittaa kuumaa kaakaota ja sitten nuotiolla nautiskelee niin on hyvää:) Mukavaa sunnuntaita!

   1
 • jerelifestyle

  ihanan reppu <3

   2
 • Nimetön Nimetön

  Ihana tuo toisiks viimenen kuva kun sulle tulee graffitista sädekehä pään yläpuolelle!

   0
  • Henna Haarala

   Se oli hauska sattuma!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.