VALIKKO
25.5.2018 20:32

Summer bucket list bujoon!

Niin se päivä koitti, kun bujo tuli täyteen, ja oli aika hankkia uusi vihko. Päädyin samanlaiseen neljän euron valintaan, mikä aikaisempikin oli. En ole katunut tätä päätöstä hetkeäkään. Päätin sitten aloittaa vihkoni Summer bucket listillä. Summer bucket list on lista asioista, jotka aikoo toteuttaa kesän aikana. Näitä olen tehnyt ja toteuttanut useamman vuoden ajan, eri vuodenaikoina. Mitä tämän kesän listassa on ?

Ota kuva jokaisesta jäätelöstä

Epäonnistuin jo kolmannen jäätelön kohdalla. En anna sen kuitenkaan lannistaa, vaan yritän jatkaa loppuun asti!

 

neulo ruusuiset sukat

Näihin olisi ihana malli toiseksi uusimmassa Suuri käsityö -lehdessä !

 

käy huvipuistossa

Huvipuistojen tunnelma ja äänimaailma on vain jotenkin niin omaa luokkaansa, että se on aina tasaisin väliaijoin päästävä kokemaan. Edellisestä kerrasta on jo neljä vuotta. Pidän edelleen unelmaa yllä siitä, että pääsisin maailmanpyörään.

 

bongaa ja tunnista pilviä

Pilvet ! Olin nuorempana kova pilvibongari, ja osasin nimetä useamman eri pilven. Tänä kesänä aion opetella uudestaan, ja kesän lopulla pyrin tunnistamaan mahdollisimman monta eri pilvilajia.

puistodoodlaus

Ihan parasta vain napata art journal mukaan, mennä istumaan jonnekin julkiselle paikalle ja piirtää vain kaiken mitä näkee ! Ei ihan kaiken, mutta mitä nyt vaan sattuu olemaan piirtämisen arvoista.

 

ainakin miljoona piknikkiä.

Minulla on tälle kesälle pari hamam -pyyhettä, jotka ovat ihan täydellisiä vilttejä piknikille. Esittelen ne myöhemmin kunnolla! Niiden turvin on ihana juosta tuonne pihalle, ja evästää siellä. Tiuhti on ollut muutaman kerran mukana !

 

 

Mitä muuta pitäisi tehdä kesällä?

Kuten kuvasta huomaa, on sivulla monta tyhjää ruutua. Onko sinulla ehdottaa jotain, mitä Summer bucket list voisi vielä sisältää? Kerro ehdotuksesi kommenteissa, ja parhaimmat nappaan mukaan listaan ! Onko sinulla tälle kesälle Summer bucket list ?

Kommentit

 • Haluaisin niin bujoilla. Aika vaan ei riitä. Tänä kesänä minä aion nauttia lomasta, perheestä, auringosta, ystävistä, uida, mökkeillä, reissata, opiskella, syödä jäätelöä, grillata…. Löhötä, nauttia. Kaikkea kesäistä. Hyvää kesää!

   1
  • Rakkaudella Henna

   Kuulostaa niin kesäiseltä! Hyvää kesää sinullekin ! <3

    0
 • Anna-Maria

  Kivoja suunnitelmia! Mä kans haluan tehdä mahdollisimman monta piknikkiä, mulla on myös hamameita niitä varten. Tein ennen monena vuonna itselleni kesäsoundtrackin. Ihan ekat oli radiosta kasetille nauhoitettuja lempparilauluja ja cd:itäkin löytyy. Aika nostalgista kuunnella niitä jälkikäteen. Nyt sen voisi tehdä Spotifyyn mutta olispa CD aika kiva. Kuoretkin voisi koristella näteiksi. Muuta kivaa kesätekemistä voisi olla yöpyminen teltassa, koska aamulla ulkona herääminen on jotain ihan erityistä ja saippuakuplien puhaltelu.

   1
  • Rakkaudella Henna

   Siis minä olen nyt viime päivät niin himoinnut kasetteja! Niille kun saisi omat soittolistat väsättyä!

    1
 • Pisara

  Käy kuutamouinnilla, tee vihta ja soutelemassa!

   1
  • Rakkaudella Henna

   Soutelu mukaan !

    0
 • Nimetön Khaimaira

  Puhalla saippuakuplia, tee itse jäätelöä ja mehujäätä, ruoki sorsia, bongaa lintuja, tee pannukakkuja aamiaiseksi, käy kotieläintilalla… Mun bucket listalta pari vinkkiä, siellä nimittäin on enemmän raksittavaa, kun mitä oon koko vuoden aikana tehnyt. Kivoja ja pieniä juttuja, joista tulee lapsuus mieleen. 🙂

   1
  • Rakkaudella Henna

   Saippuakuplat on melkein aina mukana, mutta toi itse tehty jäätelö ois ihan huippu kyllä! Mukaan listaan !

    0
 • Ihana lista, piknikit on kyllä mahtavia kesäjuttuja <3 Meillä poimitaan kesällä joka viikko kotiin uusi luonnonkukkakimppu, käydään rannalla, luetaan kirjoja ja nautitaan 🙂 Ja ihan vakio on tehdä parin päivän roadtrip jossa voi ajaa öisin auringonpaisteessa, kun kaikki muut nukkuu 😉

   2
  • Rakkaudella Henna

   Joo kukkakimppuja pitää kyllä poimia, ja tehdä seppeleitä!

    0
 • Tuula / Tuula's life

  Kivoja kesäsuunnitelmia. Noista voisi napata jokusen itsellekin. Bujoilua en ole harrastanut, mutta siitä kyllä lukenut. Monet ovat jääneet koukkuun.
  Aurinkoisia kesäpäiviä!

   1
  • Rakkaudella Henna

   Aurinkoisia päiviä sinullekin ! <3

    0
 • tuulanneli

  Ihana lista! Bujoilu on minulle ihan uusi juttu.

  Täytyypä jossain vaiheessa tehdä oma listaus 🙂

   1
  • Rakkaudella Henna

   Kannattaa tutustua paremmin ja kannattaa myös tehdä oma listaus! Kivaa kesää! <3

    0
 • Nimetön Nimetön

  Huvipuiston äänimaailma on kiva niin kauan kun sitä ei joka päivä tarvitse kuunnella nimim. huvipuistossa töissä

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.