VALIKKO
10.10.2016 19:04

Syksyn To do-lista

Jonkinmoinen lista tehtävistä ja koettavista asioista minulla olikin jo syksyä ajatellen, mutta Aamukahvilla -blogi innoitti luomaan ihan kunnollisen listan!

img_2249-01

Listan on oltava sellainen, että se innoittaa tekemään, ja haastaa sopivissa suhteissa. Ei saa tavoitella kuuta taivaalta, mutta ei saa tyytyä pelkästään maalla tallailuun. Yritin siis miettiä listalle mahdollisimman paljon asioita, joita tulisi suoritettua helposti, mutta lisäsin muutaman ihan spesiaalin, mistä syksy 2016 tultaisiin muistamaan. Osan kohdista olenkin jo suorittanut, mutta vielä on aikaa suorittaa loputkin. Muut tekevät Summer bucket-listoja, minä olen enemmän syksyihmisiä. Monesti itselleen aina asetetaan rangaistuksia, jos ei saa suoritettua kaikkia listan kohtia. Miten minä ajattelin rangaista itseäni? En suosi sellaista ”viihdytän muita kiduttamalla itseäni” -tyyppisiä juttuja. Olen mieluummin sillä kannalla, että ”rankaisen” itseäni ilahduttamalla aina jotakuta toista. Ideana olisi lähettää aina postikortti jollekulle ihmisille, kun joku listan kohdista on jäänyt suorittamatta! (koska postikortit ovat yksinkertaisesti rakkautta!)

[ ] Hanki foliopallo

[ ]  Syö hattaraa

[ ]   Tee rocky roadia

[ ]   Juo teetä metsäpolulla

[x]   Käy keikalla

[x]   Kerää lehtiä

[x]   leivo sämpylöitä

[ ]   Askartele kortti ystävälle

[ ]   Käy katsomassa tähtiä

[x]   valokuvaa

[ ]   kirjoita kirje

[ ]   Näe Ellinoora

[ ]   Retkeile

[ ]   Osta kynttilöitä

 

20160922_175351-01

 

[x]   Käy hoplopissa

[x]   Maista uutta teetä

[ ]   Käy runoillassa

[ ]   Maalaa tauluja

[ ]   Opettele uusi biisi ukulelella

[ ]   puhalla saippuakuplia korkealta

[x]   tee lehtikampaus

[ ]   ompele hame

[ ] Halloween-juhlat ystävien kanssa

[ ] kirjoita runo/runoja

[ ] Kuuntele solinaa lähimmällä rannalla

Kolme viimeistä on seuraajilta tulleita ehdotuksia.

Keikalla käyty. Pitkäaikainen unelma tuli toteutettua, kun Mokoma esiintyi Lutakossa. Olisiko silloin Henna 15 kesäisenä arvannut, kun alkoi tuota bändiä kuuntelemaan, että viiden ja puolen vuoden päästä katsoisi Mokomaa eturivistä pyörätuolista käsin? Ei, ei olisi arvannut ei. Hauskinta tässä oli, että Annala lauloi ”päästäkää ihminen pyörästä” ja katsoi minua silmiin. Tajuatteko? Pyörästä. Heh.

20160914_070931-01

Sämpylöitä leipasin eräs ilta J:lle, ja kovasti tuntui maistuvan! Ehkä siis uusiksi, vähän muokatulla reseptillä, ja sen jälkeen resepti jakoon tänne?

20160914_070821-01

Hoplopissa käytiin minä, J, ja siskontyttö E 5v. Voin sanoa, että pikkaisen oli onnellinen reissu!

E: Rakastatko sä Hennaa?
J: Kyllä mää taidan.
E: Et sää saa! Sun pitää rakastaa miestä!

Nuo rakkausjutut on niin älllöjä ja hyi ne pian myrkyttää!

20160912_095012-01

Uutta teetä tuli maistettua päivän aikana kahdessakin paikassa. Ensin hyvän ystävän kanssa kaupungilla, sen jälkeen suunnattiin J:n kanssa kulkumme teeleidiin. Miten voi rakastua niin palavasti johonkin paikkaan, ja miksi en ole käynyt siellä aikaisemmin, vaikka olen jo vuoden asunut Jyväskylässä? Lupaan suositella tästä lähtien aina uusia teemakuja, kun siellä piipahdan!

Tällaisia suunnitelmia siis syksyä ajatelle. Saa nähdä, pääseekö posti kuljettamaan minun kirjoittamiani postikortteja oikein urakalla, vai lähettelenkö sitten ihan vain muuten niitä. Mitäs sitä sitten keksisi talvea varten?

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.