VALIKKO
17.10.2016 11:37

Teeretki

Kirjoitettu 15.10.2016 klo 10.35

1-02

2-01

Välillä iskee näitä ideoita. Lauantaiaamun aamuteet juotiin sitten satamassa termarista. Jos Henna haluaa juoda teensä satamassa, niin sitten Henna juo teensä satamassa! Tällä kertaa uhriksi joutui Jani, ja herätyskello laitettiin seitsemän aikaan soimaan. Mutta ei auringonnousua, ei! Vielä minä senkin saan mukaan. Nyt sitten jokaikiseen paikkaan sattuu ja kolottaa, lihakset kramppaa kylmästä ja sateesta. Mutta ei se haittaa!

Ketturetkireppuun pakattiin termari, teepakkaukset ja mukit. Vähän paremmat mukit hakusessa. Semmoiset, jotka kestää ja ovat nättejä. Ehkä sitten seuraavaa reissua varten, vai pitäisikö kirjoittaa Joulupukille?

4-01

9-01

8-01

Lukioaikana saatoin herätä jo neljän, viiden aikaan vain kuvaamaan auringonnousua järvenrannalle, kotikoti kun sijaitsee pienen järven rannalla. Se oli minun tapani hengittää ja kerätä virtaa koulupäiviin. Niitä kuvia nyt sitten löytyy tiedostojen kätköistä. Kuvien kautta voi osittain päästä takaisin edes vähäsen siihen fiilikseen, ja helpompaan hengittämiseen.

7-01

10-01

5-02

6-01

Kotimatkalla napattiin kaupasta tarvikkeita omenahyvettä varten. Koko pienen asunnon on nyt täyttänyt lämmin kanelimainen tuoksu. Enää vieraat puuttuvat!

Ja ihania vieraita olikin, nähdäänhän taas pian!

 

Kommentit

 • coxia94

  Clipperin vadelmatee joka tuolta repusta pilkottaa on mun ehdottomia lemppareita, tällä hetkellä oikeastaan se ykkönen. Just join aamupalalla edellisen paketin loppuun, mies osti eilen jo kaupasta uuden, ja saan sen tänään itelleni piristykseks sairaalaan (sekä miehen että teen) ❤

   0
  • Henna Haarala

   Se on myös Janin lemppari! Itse en vadelmasta välitä, mutta samalta valmistajalta mustaherukka on ehkä minun lempparein!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.