VALIKKO
27.4.2018 08:00

Tiuhti, julkkiskissa uskomattomilla kyvyillä !

Tiuhti, meidän oma karvavauva, on nyt asunut puoli vuotta meillä. Ujosta ja arasta kissasta on kasvanut rohkea seikkailija ja kunnon papupata!

Ulkoilut on ollut pelottavaa tähän mennessä, mutta nyt viime mummolareissulla Tiutiu uskaltautui ulos, ja ei tämän jälkeen enää niin sisällä viihtynyt. Istuu paikallaan niin kauan, että saan laitettua valjaat kiinni. Imuri on silti edelleen pelottava, sitä pitää juosta karkuun ja piiloon.

Vesi ei pelota, päin vastoin. Täytyy saada leikkiä hanalla samalla, kun laittaudun aamulla. Ja suihkuun on päästävä mukaan. Ovikellon soidessa Tiuhti on ensimmäisenä ovella vastassa, ja alkaa naukumaan kovaan ääneen, jos sinne ei kerkeä heti perässä. Koiramainen kaveri! Kovasti pitää puskea ja vieressä pitää saada nukkua. Läheisyys ei Tiuhtia haittaa, vaan hän hakee sitä itse. Istua osaa jo käskystä, ja antaa pusun! Vielä pitää opetella kaikenlaista, mutta näitä treenataan vielä niin kauan, että ne sujuvat vaikka unissaan.

Kerroin jo aijemmin siitä, miten Tiuhti osaa tunnistaa sairauskohtaukset. Tämä juttu on saanut laajemmiltikin huomiota, ja Tiuhti pääsi lehtihaastatteluun! Kunhan se on julkaistu, kerron teillekin. Hän on kyllä nyt julkkis!

Tiuhti on korvaamaton rakkauspakkaus, enkä voisi kuvitella enää elämää ilman häntä. Niin tärkeä apu minulle yksinäisyyteen ja sairaspäivien pelastus ! Eikä unohdeta sitä taitoa tunnistaa sairauskohtaukset, tai sitä, miten hän ilmoitti minulle keskellä yötä, että halvaantuneisiin jalkoihin on palautumassa tunto!

Kiitos ihana Tiuhti, kun saavuit elämäämme!

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.