VALIKKO
24.11.2017 10:26

Tiuhti on kotona!

Uskomatonta, mutta totta. Tämäkin päivä vihdoin koitti! Tiuhti on kotona!

Hän on valloittava ja niin omaperäinen yksilö. Ensin mentiin ihan piilossa ja varovaisesti, nyt neiti ei jätä hetkeksikään rauhaan, vaan kampeaa itsensä syliin ja viereen koko ajan. Huutoitkua vedettiin aamulla, kun Jani lähti töihin.

Ensimmäinen yö meni miten meni. Tiuhti itki koko yön. Tai no, nukkui hän vieressä kahteen asti, sitten alkoi itku. Ja sitten sitä ei enää nukuttu.

Mutta kuten sanoin, ihan huimasti on edetty! Meidän arka pieni rescuekissa tulee väkisin syliin kehräämään ja on koko ajan vieressä. On vielä paljon kuitenkin opettelua, kun ei itselläni kuitenkaan ole ollut ennen omaa kissaa. Se kuitenkin sopii tänne niin hyvin, että pieni kolo sydämestä on täytetty. Mamman oma rakas Tiuhti !

Myöhemmin tulossa vielä paremmin tietoa meidän omasta pienestä Tiuhtista. Ja paljon parempia kuvia! Nyt me jatketaan vauva-arkeen totuttelua!

Kommentit

 • Reetta

  Oiii, ihana pieni! Tsemppiä vauva-arkeen totutteluun 🙂

   2
  • Henna Haarala

   Kiitoos! Ja pieni hän on nimenomaan!

    0
 • Minna Rajala

  Ihanuus, mikä suloinen hellyyspakkaus teillä onkaan! On kyllä nätti pienokainen ja hyvin reippaan oloinen. Ja ihan mahtavaa, että otitte juurikin rescuekissan 🙂

   1
  • Henna Haarala

   Tuntui oikealta ottaa juuri Ksesyltä kissa ja erittäin hyvä päätös olikin!

    0
 • Henna

  Hän on ihana!

  Seuraavat tunnit, päivät, viikot ja kuukaudet tulee olemaan niin tärkeitä teille kuin kissalle 🙂

  Vaikka meillä oli jo aikaisemmin Elena-kissa, oli hän tullut meille aikuisena kissana eikä sen takia arjen rullaaminen tuntunut oudolta. Kun Nuunuu tuli kissanpentuna, kaiken opettelu oli jokaiselle uutta. Nykyään kun kotiin tulee, Nuunuu on ovella odottamassa, että hänet nostetaan syliin. Illalla käydessä saunassa, Nuunuu istuu jo ylimmällä lauteella odottaen löylyjä. Yö nukutaan kainalossa ja pusuja saa ennen ku edes herää. Arki kissan tai kissojen kanssa on niin antoisaa 😀

   1
  • Henna Haarala

   On jotenkin niin ihana, kun Tiuhtiltakin alkaa tulla luonteenpiirteet esille !

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.