VALIKKO
12.1.2017 20:41

TULOSTETTAVAA; Tammikuun kalenteri

Hiphei ja hurraa!

Kalenterit on aina niin must have, mutta itselle hankalia juttuja. En osaa hahmottaa oikein kelloa tai kalenteria, vaan minulla on omat tapani kääntää kellot ja kalenterit itselle sopiviksi. Siksi siis on hyvä osata tehdä itse itsellensä sopiva seinäkalenteri! Ja siitäkös idea; Laitan sen jakoon myös muille, ja joka kuukausi lisäilen seuraavalle kuukaudelle omansa. (se on tavoite, en lupaa mitään.) Kalenterin voit ladata tästä. Ehkä myös monta erilaista vaihtoehtoa kalenterista, mustavalkoisia ja värikkäitä? Itse ajattelin ostaa ikeasta kirjoitusalustan, jolla saan kalenterin laitettua siististi esille seinälle.

Kuinka ihanalta tuntuukaan saada aina jotain valmista ja huomata miten sitä kehittyy joka asiassa, oivaltaa itse ratkaisut ongelmiinsa. Tässä taas yksi sellainen tuotos. Eilinen meni sairaalassa etenevän halvauksen ja leikkausalueen kipujen kanssa ja nyt on ihan höllimistä loppuviikko. Siksipä työllistän itseni piirtelyiden osalta.

Olisiko mukava tulostaa itselleen aina täältä uusi kalenteri joka kuulle, entä värityskuvia tai muuta mukavaa? Värityskuville ainakin tuntuu olevan tilausta! Risuja tai ruusuja kalenterista? Jätä kommentti, jos aijot tulostaa itsellesi kalenterin niin tiedän, onko näille kysyntää!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.