VALIKKO
23.4.2018 08:00

Tyyny täynnä akanoita

Kaupallinen yhteistyö: Jaatu-kauppa

Kuvittele se niskajumien määrä, mikä on taloudessa, jossa asuu kaksi tietokoneella työskentelevää. Siinä sitten voivotellaan, ja hierotaan vuoron perään toinen toistemme niskoja auki.

Pitäisi keksiä joku taukojumppa, sellainen tosi nolo, ja myötähäpeää herättävä, ja opettaa se myös tuolle toiselle. Että siinä sitten toinen töissä, ja toinen koulussa, hyppää ylös jumppaamaan ja aiheuttamaan ihmetystä. Jos siinä sitten vahingossa keksisi uuden tanssiliikkeen, vuoden 2018 dabbauksen.  Siinä sivussa jos niskatkin vetreytyy, niin olisihan se plussaa. Mutta ensisijaisesti se uusi dabbaus.

 

Me saimme Jaatukaupalta testattavaksi akanatyynyn. Tiedättekö, miten siinä kävi? Koko meidän perhe on rakastunut. Ja kun puhun perheestä, tarkoitan meitä kolmea. Minua, Jania ja Tiuhtia.

Meillä on yksi tyyny, jonka käyttöä vuorottelemme. Päivällä minä käytän tyynyä apuna keskittymiseen, koska tyynyllä on kuitenkin painoa jonkun verran. Pidän sitä sylissä samalla, kun kirjoitan koulujuttuja tai blogiin. Sitten välillä nukun sen kanssa päivänokoset. Jani nukkuu tyynyn kanssa yöunet. Eikä kuulemma aio enää vaihtaa tavalliseen tyynyyn. Tälläisiä kommentteja sain haastatellessa: ”Alkuun tyyny tuntui kovalta normaaleihin tyynyihin verrattuna. Mutta siihen tottui nopeasti. Tyyny pitää muotonsa, ja tukee hyvin niskaa nukkuessa. Kyljelläänkin on hyvä nukkua, kun pää pysyy suorassa. Eikä mua ole sattunut niskoihin enää samalla tavalla! Rapina ei haittaa ollenkaan, kissa siitä tykkää.” Pitäisiköhän niitä sitten tilata varastoon koko loppuelämän tarpeiksi? Yhden tyynyn käyttöikä on 3-4 vuotta, joten siitä laskemaan, montako tyynyä olisi hyvä varuilta tilata.

 

 

Akanatyyny kissataloudessa

 

 

 

Tiuhtilla on myös omat vuoronsa. Tiuhti nimittäin tykkää todella kovasti siitä, miten tyyny rapisee. Että meidän kissamme on löytänyt uuden lempilelunsa! Vapise glitterpallo, olet saanut haastajan!

Kun kerta tyyny on täytetty akanoilla, rapisee se jonkin verran. Normaalissa käytössä sitä ei huomaa. Kuten Janikin sanoi, ei se haittaa ollenkaan. Mutta kissaperhekäytössä se rapina kyllä huomataan. Tai siis kissa sen huomaa. Pari kertaa ollaan herätty yöllä siihen, kun kissa hyppii komeita loikkia Janin pään vieressä. Ja aamulla, kun Jani lähtee töihin, on Tiuhtin aika omia tyyny kokonaan itselleen. En ole ikinä nähnyt, että kissa voi loikkia niin korkealle. Välillä kynnet tulee niin pahasti esiin, että tyyny on laitettava piiloon. Koska ei meillä kuitenkaan niin iso varasto niille loppuelämän tyynyille ole.

Jatkan siis taukojumpan kehittelemistä yksin, ja annan Janin nukkua yönsä tuon tyynyn kanssa. Saanpahan yksin sitten kaiken kunnian uudesta dabbauksestani.

Rakkaudella Henna

Kommentit

 • kuningasjätkä

  Tuo on hyvä tyyny, itselläni on ollut akanatyyny jo 5 vuotta, eikä niskajumeja ole ollut. Onhan se kieltämättä sellainen kapistus jota pitää välillä huoltaa ja hoitaa, mutta miksikäs ei parhaasta unikaveristaan pitäisikin huolta.

   1
  • Rakkaudella Henna

   Kyllä se huolto ja hoito on sen arvoista!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.