VALIKKO
9.5.2018 08:00

Viime hetken lahjavinkit äitienpäivään !

13.5. eli ensi sunnuntaina juhlitaan äitejä, mammoja, mummuja ja mummoja, mutseja, äippiä. Ala-asteella en suostunut kirjoittamaan äitienpäiväkortteihin ”äidille”, vaan kirjoitin aina ”äitille”, vaikka opettaja siitä torui joka kerta. Mielestäni se vain kuulostaa paremmalta. Onko sinulla lahja vielä hankkimatta, onko viime hetken lahjavinkit tarpeen? Ei hätää! Kokosin muutaman, joista voi sitten kehitellä omanlaisensa !

 

Sukkalahjakortti

Tätä hyödynsin jouluna, kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin. Voit joko ostaa ihan valmiin kortin, tai sitten askarrella alusta asti itse. Runoile korttiin viesti, jossa lupaat neuloa lahjansaajalle jalankoon ja väritoiveitten mukaiset sukat. Tämä on ihana idea, jos lahjottava asuu kauempana, etkä välttämättä pääse käymään. Laita kortti postiin, ja seuraavan kerran kun näette, voit ojentaa sukat kouraan !

Leivo herkkuja

Yksi omista suosikeistani. Lahjan ei tarvitse olla mitään konkreettista tavaraa, vaan se, että menet mamman luokse kakku sylissä ilahduttaa ihan varmasti ! Esimerkiksi kertakäyttökuppeihin tehdyt pienet juustokakkuset ovat varma hitti, tai mikseipä vaikka pussillinen leipää ilahduttaisi samalla tavalla. Ja jos et luota ihan omiin leivontakykyihisi, niin aina voi poiketa leipomon kautta!

 

Kukat

Tämä ei voi varmaan ikinä mennä pieleen! Kukat toimii aina! Kukat voivat olla vaikka ihan marketista haettu puska, mutta sitäkin voi tuunailla! Kiedo kukkien ympärille kauniita nauhoja, pakkaa ne lahjapaperiin tai sellofaaniin ja koristele! Oma suosikki viemisissä on hakea kukkakaupasta yksittäinen gerpera, kun ne on niin simppelin ja minimalistin kauniita yksittäisinä pakkauksina! Tai mikset vaikka ostaisi kaktusta, ja laittaisi sille askartelusilmät ja rusetin ”kaulaan”! Mitä mielikuvituksekkaampi, sen parempi.

Luo uudelleen lapsuuskuvasi

Onko teistä sisaruksista napattu jokin kuva, jonka voisi toteuttaa uudelleen? Nappaa mahdollisimman samanlaiset vaatteet ja ympäristö, kuin lapsuuskuvassa, ja ottakaa kuva uusiksi ! Kuvia saa liikkeissä teetettyä nopeasti mukaan, sitten vain kehykset ja siinä on ! Tähän ehkä voi tarvita enemmän kuin muutaman päivän, mutta on sen arvoista !

 

Ja näitähän voi soveltaa, oli merkkipäivä mikä tahansa! Oliko vinkeistä hyötyä, tai onko sinulla jonkin vinkki? Kerro sun viime hetken lahjavinkki kommenteissa ! (Koska näitä tarvii aina!)

Hattarapilvisiä päiviä toivottaa:

Rakkaudella Henna

 

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.