VALIKKO
30.10.2017 20:51

Voiko migreeniin kuolla?

Voiko migreeniin kuolla? Tekisi mieli kysyä sitä Googlelta kohtauksen iskiessä. Päässä jyskyttää ukkosen voimalla, kaikki aistit tuntuu olevan kamalan herkillä ärsykkeisiin. Vesi valuu juodessa suupielestä ja kädessä tuntuu hiipuvan voimat. Pahuksen migreeni.

Tämä aamulla/aamupäivällä. Iltapäivällä käytiin syömässä ulkona ja juhlistamassa Janin työpaikkaa. Ja nyt sitten ollaan laskeskeltu ja tehty päätöksiä. Meille tulee pieni kissapentu ! Kynä sauhuaa, kun suunnittelen ja yritän laskea mahdollisimman tarkkaan kaikki kulut ja omat menot, että onko siihen oikeasti rahaa. Ja näyttää siltä, että on! Musta tulee kissamamma!

Päivän aikana fiilikset ja olotila voi todella kokea isoja muutoksia ja harppauksia. Aamulla tuntui, että sängystä ei pääse nousemaan, ja nyt olen vain pelkkää hymyä ja itkua onnesta. Joko pääsee shoppailemaan kissantarvikkeita!? 

Eli jos kaikki menee hyvin, pääsette seurailemaan sitä, kun pieni muuttaa meille. Lupaan kertoa muutosta ja antaa vinkkejä ja neuvoja, kertoa miten kaikki menee. Ehkäpä postausta DIY-kissanleluista?

Että tämmöistä meille, mitäs teillä?

Hymyjä! -Henna

Kommentit

 • Reetta

  Oo, ihanaa! Onnea tulevalle kissamammalle <3 Kisset on parasta!

   0
  • Henna Haarala

   Kiitoksia ! <3 Odotamme kovin innoissamme pientä tulokasta !

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.