VALIKKO
2.8.2017 20:33

Voitettu selkäydinvamma

 

Postauksen kuvat (c) http://www.mikkotalvitie.com/

 

Saanen esitellä, pinkki sadetakkini. Uskollinen ja mukava matkaseurani seikkailuretkillä. Jopa aurinkoisilla keleillä. Meidän yhteinen matkamme alkoi vasta jokin aika sitten, mutta se on ollut jo tähän mennessä hyvin antoisa.

Siinä on isot taskut, joihin pystyy keräämään kauneimpia kukkia, kiviä ja varastoida tärkeimmät tavarat. Ne on just semmoset hehtaaritaskut, onneksi.

Se on niin iso, että sen sisälle pystyy vaikka kätkeytymään, kun ei huvita maailman meno. Se päällä voi istua vaikka vain kannolle, ja katsella pilviä.

Se on pinkki. Se on pinkki, vaikka kuinka uhosin muutamia vuosia sitten, että pinkkiä takkia en enää ikinä pue päälleni. 

 

 

Tänään pinkki takki sai olla todistamassa ehkä elämäni yhtä hienoimmista lääkärikäynneistä. Kontrollikäyntejä ei enää tarvita, olen selvinnyt nyt selkäydinvammasta. Minä tein sen. Minä tein sen, minkä piti olla mahdotonta. Tein mahdottomasta mahdollista, ja todistin monien sanat vääräksi. 

Kommentit

 • Jenna

  <3 mahtavaa!

   0
  • Henna Haarala

   <3 !!!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.