VALIKKO
15.4.2018 20:48

Terkkuja banaanilaatikkojen keskeltä

Muutto on viimein saatu hoidettua alta pois ja pidän majaa nykyisin siis Tampereella. Tuntuu aivan järjettömän hassulta. Tulin tänne lauantaina ja rehellisesti olin koko viikonlopun varmaankin jossain shokissa, koska en vaan saanut sitä uppoamaan kallooni, että nyt mä asun täällä. Ensimmäisen yön nukuin suhteellisen makoisasti, vaikka jääkaapin naksunta herättikin pariin otteeseen.

MUUTTO, ASUINALUE JA ASUNTO

”Olin unohtanut matot ja muutamia pikkujuttuja vanhaan osoitteeeseen”

Itse muutto sujui yllättävän sujuvasti. Kaikki tavara meni enemmittä tappeluitta peräkärryyn ja -konttiin, ja päästiin heti aamusta lähtemään. Pysähdyimme matkalla kerran, koska ehdin juoda vähän turhan paljon vettä aamulla ja vessahätä yllätti. Viime muutossa tunsin olevani todella hyödytön, mutta nyt sain reippaasti kannettua tavaraa. Onneksi talossa on kuitenkin hissi!

Rakastan jo nyt asuinaluetta, jossa kämppä sijaitsee. Riittävän rauhallinen mun makuun, mutta kaikki palvelut löytyy kävelyetäisyydeltä. Mä olen tunnetusti superkävelijä, koska julkiset ei sovi mulle, joten tää on täydellisen ihanteellista. Mua ei siis tosiaankaan haittaa kävellä pitkiäkään matkoja, jos sää vaan sallii.

Itse asunto on aivan ihana: vaalea, raikas ja juuri sopivan kokoinen. Nyt kun tavarat alkaa olla purettu, huonekalut hiki hatussa, muutamien kirosanojen kera kasattu, verhot ripustettu ja pari ikeasta hankittua kasvia aseteltu paikoilleen, tää alkaa tuntua ihan kodilta. Vielä olisi tarkoitus hankkia kaikkea pientä sisustustavaraa, kuten esimerkiksi tauluja. Lauantaina muuton lomassa myös huomasin, että olin unohtanut matot ja muutamia muita pikkujuttuja vanhaan osoitteeseen. Hups..

Siellä täällä lojuu vielä muutamia esineitä, jotka hakevat paikkaansa ja onhan tää vähän kalju ilman mattoja, siksi asunto tuntuu edelleen vähän keskeneräiseltä. Eiköhän tää tästä.

TAMPERE

”Ratikkatyömaat vähän syö sitä herttaisen kaupunkialueen viehätystä”

Mitä mieltä olen sitten Tampereesta ylipäätään? Yllä tulikin jo aika paljon juttua siitä, minkä verran olen tässä muutamien päivien aikana paikkaa oppinut tuntemaan: en hirveästi. Mutta hiljaa hyvä tulee, kuten sanotaan.

Tampere vaikuttaa kivalta paikalta näin ensivaikutelman perusteella. Onhan tää hurjan erilainen ja iso verrattuna Jyväskylään ja Laukaaseen, mutta luulisin että totun äkkiä. Käytiin alkuviikosta kävelemässä ympäriinsä ja pyörähdettiin keskustassakin. Toki ratikkatyömaat vähän syö sitä herttaisen kaupunkialueen viehätystä, mutta niille ei oikein mahda mitään.

Olen pannut myös merkille, että ihmiset ovat täällä olleet ainakin tähän mennessä ystävällisempiä kuin Jyväskylässä (ja pysähtyvät autoilla suojatiellä!!) Panin lisäksi merkille 3D Crush -kahvilan, jonne aion kissakahvilan lisäksi ehdottomasti mennä. Ravintoloitakin tuntuu olevan joka kadunkulmassa ainakin pari. Ei siis hassumpaa tällaiselle ruokaa rakastavalle 😀

Tässä lyhyesti ja pintapuolisesti siitä, mitä mulle tällä hetkellä kuuluu ja mikä on meininki. Normaaliin postaustahtiin ja -aiheisiin pyrin palamaan ensi viikolla. xx 

Kiinnostaako teitä nähdä asunnon esittelyä ja sisustusiaiheisia postauksia?

Kommentit

 • Nimetön Viivi

  Tervetuloa tampereelle! 😀 Kuulin joskus mun asiakkaalta samaa, että tamperelaiset ois ystävällisempiä kuin jyväskyläläiset enkä meinannu uskoo! 😀 Täällä aina asuneena en todellakaan osais kertoo muille millasia ihmisiä tampereella asuu. Hassua kuitenkin miten äkkiä tänne muuttanut huomaa eroja kaupunkien välillä!

   0
  • Reetta

   Kiitos! 😀 Oon tässä tosiaan nyt viikon aikana huomannut moneen otteeseen, että täällä porukka tosiaan on vähän ystävällisempää, tai sit se on vaan jotain uutuudenviehätystä mun puolelta 😀

    0
 • Nimetön Henna

  Onnea uuteen kotiin! 🙂 mikä sai sut muuttamaan Tampereelle?

   0
  • Reetta

   Kiitos! 🙂 Tuon paremman puoliskon perässä mä alunperin muutin, mutta maisemanvaihdos oli muutenkin mielessä, tuntuu vähän niinkuin uudelta alulta asua täällä!

    0
 • Elli Leppiniemi

  Jee tervetuloa!<3 Toivottavasti voitaisiin järkätä vaikka kuvaustreffit mahdollisimman pian 🙂 Mua ainakin kiinnostaa sisustuspostaukset ja ehdottomasti asunnonesittelyä kehiin!

   0
  • Reetta

   Kiitos! <3 Ois tosi kiva järkätä kuvaustreffit ja myös tavata muita stoorilaisia Tampereelta, nyt kun täällä oon 🙂

    0
 • Diiskuneiti

  Onnea uuteen kotiin ja asuntoon liittyvät postaukset kyllä kiinnostaisivat 🙂

   0
  • Reetta

   Kiitos! <3 Täytyy pistää postauksia tulemaan! 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.