VALIKKO

Retkikeitin

3.4.2018 21:30

Kalaa ja maitotuotteita

Tänään vierailimme Chipstersin tehtaalla. Näimme kalojen valmistusprosessin, perkaamisesta pakkaamiseen asti.

Oppaanamme toimi kuuluisa ahvenanmaalainen huippukokki Michael ”Micke” Björklund.

Tutustuimme myös paikalliseen saaristomeijeriin Ålandsmejerietiin, jossa saimme maistiaisia yrityksen jogurteista sekä juustoista.

Oli mielenkiintoista nähdä ruoka tuotantovaiheessa, ennen niiden myyntiin päätymistä valmiissa pakkauksissa.

Mielestämme Ahvenanmaalla osataan panostaa luomutuotantoon, sekä paikallisen yrittäjyyden ja myös osaamisen hyödyntämiseen.

Teksti ja kuvat: Restonomiopiskelijat Matti Välke, Aleksi Raittila, Clarissa Ylönen ja Kiia Pöyhönen

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.