VALIKKO
21.4.2017 09:52

Kevättä rinnassa

Ihanaa perjantaita!

Haha, tiedättekö, kävin äsken lueskelemassa vanhoja postauksiani, kun en oikein muista mitä olen täällä kirjoitellut – ja järkytyin. Olen joka toisessa postauksessa ensin intoillut opinnoistani, ja ollut sitten seuraavassa hetkessä vaihtamassa alaa :- D No, arvatkaa mitä? Nyt voin sanoa 99% varmasti että en ole vaihtamassa alaa, sillä yhteishaku oli ja meni, ja kandidaatin tutkielmaa pitäisi aloittaa ensi lukuvuonna. Eli end of story, kauppatieteiden kandidaatiksi tähdätään ja katsotaan minne siitä. Ja tällä hetkellä on vieläpä ihan hyvä fiilis opintojen suhteen!

 


 

Bongasin kuvissa näkyvän valkoisen puuvillapaidan H&M:ltä 12 eurolla, ja olin erittäin iloinen tästä ale-löydöstä. Paituli, farkut, ballerinat, kevyt villakangastakki ja aurinkolasit, niistä on kevät tehty! Tosin kuvien ottopäivänä oli taas yksi niistä Suomen ”kevätpäivistä”, eli näimme rakasta aurinkoa mutta lämpötila oli silti jossain miinuksen puolella ja kolme naista aivan jäässä näiden muutaman höpsön kuvan jälkeen. Oh well! Tietysti voimme kiittää tätä säätä myös osittain siitä, että itse makaan tällä hetkellä sänkypotilaana, flunssan nujertamana. Ehdin jo ihmettelemäänkin, että mites tässä on pysytty näin terveinä näin pitkään.

Illalla suuntaan neljän tunnin luennolle yliopistolle (kunhan saan ensin oloni kohenemaan) ja huominen menee samoissa merkeissä. Aurinkoista viikonloppua!

Rosa

 

 

Kommentit

    • Rosa

      Voi kiitos! Ehkä voisi kohta jopa siirtyä kokonaan ballerinoihin, kun ei hypotermian vaaraa ole kuin aamuisin ja iltaisin 😀

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.