VALIKKO

Olutsatama 2017

Kaupallinen yhteistyö: Olutsatama

Ihanaa maanantaita!

 Viikonloppu hujahti ohi aurinkoisissa merkeissä, ja itse otin lauantai-iltana nokan kohti Olutsatamaa, joka järjestettiin nyt toista kertaa missäs muualla, kuin Jyväskylän satamassa.

Olutsataman järjestäjät halusivat omien sanojensa mukaan tuoda yhteen oluet ja ystävät, ja siinähän tapahtuma mielestäni onnistuikin. Saman aitauksen sisään oli koottu useampi suomalainen pienpanimo, sekä lisänä nyt myös siiderilounge, josta löytyi juotavaa sitten myös meille ei oluesta niin välittäville! Itse en voi kyseistä juomaa nauttia ärtyvän suolen takia, mutta siiderit toki kelpasivat omaan mukiini – ja bonuksenahan tosiaan se, että sen hienon olutlasin sai viedä mukanaan kotiin.

 

 

Olisin halunnut osallistua päivällä pidettävään olutjoogaan, mutta oloni oli jotenkin kuumeinen ja huonovointinen, ja pääsinkin liittymään joukkoon vasta illasta. Tanssittamassa oli muutama musiikillinen lahjakkuus, ja kuuntelin itse muunmuassa hetken Anikó Lehtosen juttua oluesta ruokajuomana. Hänellä oli muutamia hyviä pointteja esimerkiksi siitä, kuinka viini nähdään usein ainoana ”hienompien ruokien” juomana, vaikka olut mauiltaan sopisi pöytään myös aivan mainiosti.

Ruokaa tapahtumassa oli myös tarjolla, vaikka harmikseni burgerikiska Naughty BRGR myi ruokansa loppuun jo perjantai-iltana… Kyseisen puljun ruuista kun olin ehtinyt jo intoilla koko viikon. Street Food Bar Taikuri onneksi tarjosi maukkaita taskuja, joilla sai nälkänsä kuriin – ja tietysti niitä bataattiranskalaisia. Oluen ystäväksi olisi saanut ostettua myös kourallisen paistettuja pähkinöitä ja ötököitä (??), mutta kieltäydyin kohteliaasti.

 

 

Auringon laskiessa oli ihana istua nurmikolla ja fiilistellä kesäiltaa. Itse jouduin hipsimään turhankin aikaisin kotiin, kirjoittelen tätä nimittäin tällä hetkellä (sunnuntaina) Onnibussin kyydistä, matkalla kohti Länsisatamaa. Lähdetään perheen naisten kesken Silja Linen erikoisristeilylle Visbyyn, jonka takia jouduin hyppäämään aamubussiin… Tämä reissu tuli aikalailla ex tempore, mutta sain onneksi nautittua tapahtumasta aikaisesta herätyksestä huolimatta!

Mielestäni fiilis, toteutus ja venue olivat aivan mahtavia kaikenkaikkiaan, ja jään innolla odottamaan seuraavia festareita! Ensi kerralle saisi olla ehkä enemmän ruokakioskeja, mutta myös muita alkoholijuomia – vaikka tapahtuman nimikin viittaa siihen olueen, haluavat myös muut kuin oluen ystävät päästä nauttimaan kesäillasta ystävien parissa 😉

Kiitos Olutsatamalle yhteistyöstä!

Rosa

 

Kommentit

 • Marika

  Satuttiinpa postaamaan lähes samaan aikaan samasta aiheesta. 🙂
  Kiva tapahtuma oli!

   0
  • Rosa

   Niinpä sattui! 😀 Ihana tapahtuma joo, ensi vuonna ehdottomasti uusiksi!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.