VALIKKO
17.7.2017 10:00

Sateen jälkeen

Hei vaan ja ihanaa maanantaita!

Olen tietoisesti pitänyt itseni poissa blogista ja koneelta nyt tämän viimeisen viikon ajan, ja sepä tuntuukin hyvältä – viimeiset kaksi tenttiä on hoidettu pois alta, ja jättäydyin pienelle ”kesälomalle” ennen uuteen reissuun hyppäämistä. Ihana olla hetki ihan vaan niin, ettei tarvitse oikeasti tehdä mitään tähdellistä! Ajan tehokäyttäjänä ja yleisenä höyryveturina mun on tosi vaikea välillä vaan jättäytyä sohvan nurkkaan, ja nytkin mietin asioita, joita voisin olla tekemässä.

Mutta. Koska kirjoitan tätä tekstiä näin sunnuntaiaamuna, ja tälle päivälle on luvattu kuumaa aurinkoa, rantsuun karkaaminen hyvän kirjan kera on kai ihan sallittua?

 

 

Lähdettiin keskiviikkona viimeisen tentin jälkeen ajamaan mökille hiukan masentavassa tihkusateessa, joka yltyikin sitten loppupeleissä maailmanlopun kaatosateeksi. Istuttiin siinä terassin katoksen alla viinilasit kourassa ja ihmeteltiin maailmaa.

Jotenkin se kaatosade siitä ihme ja kumma rauhoittui, ja pilvipeite alkoi rakoilla. Kävelin kamera kädessä rantaan ja räpsin kuvat taas yhdestä järjettömän kauniista auringonlaskusta – kaatosateen jäljiltä ilmassa pyöri usvaa, johon auringon kultaiset säteet sekoittuivat kauniisti. Upeaa.

Sainpahan parilta itikaltakin matkamuiston.

 

 

Lähdin mökiltä tekemään vielä parin yön käännöksen vanhempien luona Mäntsälässä, ja nyt istun viimein taas kotona tuijottelemassa noita matkalaukkuja tuossa olohuoneen nurkassa. Perjantaiaamuna starttaa kone Helsingin kautta Tanskaan, ja mua jostain syystä ahdistaa tuo pakkaaminen.

Palataan tässä vielä ennen lähtöä jonkinmoisen tekstin kanssa – ehkä pakkaamiseen liittyen? Tuntuu, että aika loppuu kesken, vaikka lähtöön piti olla vielä kuukausia.. Kääk.

Nyt ei muuta kuin ihanaa alkuviikkoa kaikille!

Rosa

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.