VALIKKO
16.4.2017 15:37

Koko kodin kutsuvin nurkkaus

Monelle ei varmasti ole jäänyt huomaamatta, mikä nurkka meidän kotona miellyttää omaa silmää eniten ja mitä on myös pirun kiva kuvata. Sen ilmeen saa helposti pienillä muutoksilla muutettua ja siinä viihtyy niin oma porukka kuin vieraatkin. Koko kodin kutsuvin nurkkaus on olohuoneen kulmassa, josta näkee koko yläkerran. Aamuauringon säteet lankeaa tuohon kohtaan kauniisti ja iltahämärässä siinä on mukava lueskella lehtiä vilttiin käpertyneenä.

Koko kodin kutsuvin nurkkaus

Tuo Ikean Lillberg-nojatuoli koki muodonmuutoksen aikoinaan meille tullessaan. Sen runko sai käsittelyssä uuden valkoisen pinnan vanhan mustan sijaan ja vanhojen, mustien istuintyynyjen tilalle tilasin Bemziltä uudet ihanat pellavaiset päälliset. Viime aikoina mietintämyssyssä on kuitenkin muhinut ajatus siitä, josko maalaisin rungon pähkinäpetsillä. Toki alakerran työhuoneessa nököttää samaa tuoteperhettä nojatuolin kanssa oleva kiikku, jonka rungon väri aiheuttaa enemmän päänvaivaa. Joten ehkäpä otan siitä seuraavan projektin itselleni nyt kun lumet on sulanut ja on mahdollista palata näiden tuunaamisharrastusten pariin pihalle.

Granit pellavainen tyyny

Muutaman viikon takaisen Rukan reissun paluumatkalla pysähdyttiin Oulun keskustaan — meidän tyttöjen kun oli pakko päästä käymään Granitissa! Koko liikehän oli täynnä toinen toistaan ihanempia sisustustavaroita, mutta tätä ruosteen väristä, täysin pellavaista tyynyä en kuitenkaan malttanut jättää ostamatta. Nyt se koristaa meidän olohuonetta, rinnallaan H&M Homen pellavaiset tyynyt.

Ikea Lillberg-nojatuoli

Ja kävipäs kuulkaas niin, että pääsin kuin pääsinkin opiskelemaan! Koko hommahan tapahtui haastattelujen jälkeen todella nopeaa ja viime maanantaina jo istuinkin koulunpenkillä. Voin ilokseni kertoa, että minusta tulee isona visualisti.

 

Kommentit

  • Liisa

    Tykkään tästä nurkkauksesta, kodikas ja harmoninen. Onnea opiskelupaikasta!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.