VALIKKO
14.6.2016 21:52

Kaksoiselämää

Liitutaulu teksti, elämä

Ensimmäisenä päässäni soi Juicen biisi Kaksoiselämää. Välillä tuntuu, että voisin laulaa kyseistä biisiä itselleni, jotta havahtuisin kuuntelemaan itseäni.

On ollut taukoa kirjoittamisesta, koska elämä ja sen mukanaan tuoma vauhi. Olen mennyt useita kuukausia sata lasissa. Ensin koulu, sitten työkokeilu, uusi kaupunki, työt, toiset työt, blogi, harrastukset, hyväntekeväisyys hommat, listaa voisi jatkaa varmasti vielä, mutta se on turhaa. Olen ehkä ajautunut väsymyskierteeseen oman elämäni organisoinnin puutteen takia, minä super organisoija.

Totuus on, että minulle sopii tavallinen arkirytmi ja pysyvät muuttumattomat tilanteet arjessa. Kalenteriini mahtuu paljon tekstiä, jota unohdan nykyään jopa sinne kirjoittaa. Mennessä kohti uusia haasteita välillä unohdan myös sen, että epävarmuuden sietokykyni on äärirajoilla. Se on muutenkin aina ollut huono, viimeiset puolitoista vuotta olen elänyt tämän tunteen kanssa. Uutta, uutta ja uutta.

Väsymys

Yli kaksi vuotta olen tähdännyt päämäärään saada työ viestinnän tai markkinoinnin parissa, nyt huomaan sitä jahdatessani pudonneeni aallonharjalta tai siltä minusta tuntuu. Olen keskittynyt jahtaamaan ja etsimään omia juttujani ja tehnyt töitä niitä kohti, samalla on koko ala mennyt huimasti eteenpäin. Tuntuu, että minä en.

Tällä hetkellä tasapainoilen taas siivoustyön ja viestintä työn välillä. Päivät olen siivooja, illat some- tai verkkotoimittaja. Molemmissa ihan oma itseni, mutta toisinaan luontevuus katoaa ja kaksoiselämä tunne astuu peliin. Väsymys sotkee ajatuksia ja saa kyseenalaistamaan omia päämääriä tai tavoitteita. Joskus peiliin katsoessa ei van tiedä kuka sieltä tuijottaa ja mihin se on menossa, muuta kuin eteenpäin. Välillä mietin, että tunnenko itseäni ollenkaan, osaanko kuunnella miltä minusta oikeasti tuntuu ja mitä oikeasti haluan? Voisiko olla kokoajan tavoittelematta kaikkea ja antaa asioille aikaa tapahtua?

”Kunpa sinut tuntisin paremmin, silloin ehkä oppisin itsenikin”. – Juice Leskinen, kaksoiselämää.

(Pahoitelut, ei tullut tosiaan oikoluettua ja se oli vapauttavaa. Maailma ei kaadu kirjoitusvirheisiin.)

Rentouttavaa kesää!

 

Kommentit

  • Tuija

    Mene metsään, istu hetki tai heittäydy nurmelle katsomaan taivasta ja anna ajatusten vaeltaa sieltä se löytyy syvältä totuus <3 Oikein hyvä kesää ja nauti!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.