VALIKKO
2.5.2016 15:57

Aitoja kohtaamisia – Update Forum

sallavaan_update_forum_arun_bruno_blanca_bruce

Kovassa seurassa! Kuva Evento-lehti Eero Kokko

 Rohkeus

Marco Acerbi, Blanca Juti, Laura Schwartz, Ville Tolavanen, André Noël Chakér ja Reuben Kaye.

Marco Acerbi, Blanca Juti, Laura Schwartz, Ville Tolavanen, André Noël Chakér ja Reuben Kaye.

Paikka  Savoy-teatteri, aika 27.4.2016. Tapahtuma Update Forum, keväinen ajatuksia ravisteleva bisnesseminaari. Tapahtuma kokosi yhteen hienoja puhujia, sekä monta kiinnostunutta kuulijaa.

Jokainen Update Forumiin osallistunut sai mukaansa varmasti jotain. Ajatuksia tai tunnetilan. Itse tapahtuman tausta tiimissä olleena sain mukaani molemmat.

Päivän teemoja olivat jakamistalous, verkkokaupan tuomat globaalit mahdollisuudet, kestävä kehitys, rohkeus ja tahdonvoima. Itse keskityn vahvasti kahteen viimeiseen.

Päivän juontajat André Noël Chaker, Laura Schwartz ja Reuben Kaye edustavat omalla tavallaan rohkeutta. André on yksi Suomen valovoimaisimmista puhujista ja hän tietää mitä on suomalaisuus. André on kanadanranskalainen ja se intohimo millä hän edustaa suomalaisuutta pitäisi tartuttaa meihin muihinkin. Laura Schwartz – hänestä voisin puhua tunteja. Nainen  raivasi tiensä Valkoisen talon tapahtuma johtajaksi kysymällä, kuinka voin auttaa?  Hänen kykynsä omaksua tietoa ja aito kiinnostus ihmisiä kohtaan huokuu. Hän muistaa jokaisen tapahtumassa työtä tehneen, kokista – kanssa puhujaan. Reuben Kaye, burleskitaiteilija, tarinankertoja ja puhuja, valovoimainen ja rakastettava hahmo. Näitä kaikkia henkilöitä yhdistää rohkeus ja kyky ottaa jokainen ihminen vastaan omana itsenään.

Päivän puhujina olivat Bruno Giussani, Arun Sundararajan, Hanne Melin, Bruce Oreck, Milad Mohammadi ja Tuija Seipell. Myöhemmin keskusteltiin verkostoitumisesta Happy Hour Talks -nimisessä keskustelu osiossa. Siihen osallistui Blanca Juti, Marco Acerbi, Ville Tolvanen ja Reuben Kaye. Kaikki toivat päivään jotain uutta ja teemat olivat tulevaisuuden kannalta tärkeitä. 

kohtaamisia_Drawind_by visulist salla lehtipuu_

Visualisti Salla Lehtipuu ja André

 

Taustalla tunnetta

Tunteellisena ihmisenä en voi olla tarttumatta kuitenkaan Milad Mohammadin puheeseen, jota voisi kutsua nimellä I have a dream.

I have a dream.

updateforum_milad_mohammadi_on_stage_speaking

Milad Mohammadi

Milad aloitti puheensa kertomalla, että hänen nimensä muistetaan aina väärin. Voin sanoa, että jokainen Savoy-teatterin salissa ollut osaa hänen nimensä.

Hänen ydinviestinsä oli se, että jokainen on tärkeä, jokaisella ihmisellä on merkitys ja kaikki saavat unelmoida – kaikki voivat toteuttaa unelmia. Hän on kääntänyt kohtaamansa vaikeudet voitoksi ja tämä tahdonvoima on vienyt eteenpäin. Vaatimattomasti hän tahtoo vaan jakaa hyvää, niin hän myös tekee. Hänen puheensa sai salissa olleet nousemaan, taputtamaan seisaallaan. Voisin vannoa, että osa ei välttynyt edes kyyneliltä. Puhe elämästä ja selviytymisestä, sekä yksilön merkityksestä upposi pintaa syvemmälle.

Olen tapahtumapäivän jälkeen ollut mietteliäs, mutta onnellinen. Käsittämättömän onnellinen. Päivä avasi minulle sen todellisuuden, että ei ole mitään väliä mistä tulee. Väliä on vain sillä, että jaksaa puskea eteenpäin tahdonvoimalla ja rohkeudella, oli matka tulevaan millainen tahansa.

Omnia Vincit Amor

kohtaamisia_updateforun_tuoja_seipell on stage_speaking

Tuija Seipell

Kohtaamisia

Kuten jo mainitsin olin osa tiimiä, joka puski tahdonvoimalla ja rohkeudella eteenpäin. Olen kiitollinen tästä koko Evento-lehden tiimistä ja kaikista tapahtuman muista tekijöistä. Jokainen paikalla ollut oli mahdollistaja. Vaikka kyseessä oli bisnesseminaari siitä puuttui kokonaan valistava, oman agendan tuputtaminen tai piilomarkkinointi. Päällimmäisenä esiin nousi pienten yksilöiden arvostaminen, asenne ja ihmisten kohtaaminen. Jokainen kohtaaminen on tärkeä.

www.updateforum.fi

 

 

arunlaura_on_stage_QS_session

Arun Sundararajan ja Laura Schwartz

Bruce orec_on stage talking about climate changing

Bruce Oreck

updateforum_bruno

Bruno Giussani

updateforum_crew_getting_ready_kohtaamisia

Update Forum Crew

hanne_melin_speaking_updateforum

Hanne Melin

updateforum_visualist_salla_kohtaamisia

Visualisti Salla Lehtipuu

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.