VALIKKO
7.2.2017 16:47

Tuliko taas luvattua? 10 vuoden laihdutuskuuri.

Nyt ollaan saatu vuosi käyntiin ja hyvinvointi on vielä tapetilla. Melkein joka toinen on taas luvannut olla parempi ihminen tänä vuonna tai näyttää paremmalta. Itse yritän näin kuukauden jälkeen miettiä, että mitä tuli luvattua. En ole aivan varma itsekään. Tipatonta en pidä, salilla ei ole pakko käydä, herkkulakko kestää maksimissaan viisi päivää kerrallaan ja pizza on edelleen hyvää. En ole lupausten rikkoja, mutta en kyllä pitäjäkään.sallavaan

Taisin olla kymmenen vuotta jatkuvalla laihdutuskuurilla

Lähes joka vuosi olen ajatellut, että nyt kesäkuntoon ja syön terveellisesti, jumppaan ja sitä rataa. Sitähän tämä elämä on ollutkin, pakko jumpata ja pakko karsia sitä sun tätä. Nyt on ensimmäinen vuosi kun olen opetellut ajattelemaan, että tämä joka vuotinen ulkonäkökeskeinen ja pakkoajattelu saa loppua. Sen on loputtava.

Ole kesäkunnossa!

Viime vuosi oli minulle todella erilainen ja hektinen. Tein lähes kaiken toisin kuin yleensä ja ilman mitään lupauksia. En ehtinyt lupailla, oli kiire. Valmistuin uuteen ammattiin, olin rohkea, poistuin mukavuusalueelta, kokeilin rajojani, tein töitä kahdessa kaupungissa, pidin taukoa urheilusta, en juuri sairastanut ja join punaviiniä silloin kun huvitti. Ennen elämäni oli työ (se on vieläkin :D), urheilu ja syömisen ja juomisen kyttäystä ja anlysointia. Taisin olla kymmenen vuotta jatkuvalla laihdutuskuurilla, huolimatta miltä näytin. Korvien väli oli sekaisin.

Yritän miettiä mikä nyt on tosin, mitä erilaista lupasin tänä vuonna kuin yleensä? Lupasin kunnioittaa kehoani ja kuunnella sitä. Lupasin olla moittimatta itseäni. Koska jos jotain viime vuosi opetti niin sen, että mitä vähemmän analysoit ja lasket tekemisiäsi ja vain teet, sitä enemmän ehdit elää ja sitä tasapainoisempaa kaikki on. Uskokaa teidän ei ole pakko olla mitään, jos tuntuu hyvältä nyt.

Eli jos me ihmiset oppisimme vain kuuntelemaan enemmän itseämme, kaiken ylianalysoinnin ja suorittamisen sijaan, saattaisimme tietää voiko kehomme ja mielemme hyvin.

PS. Olen kesäkunnossa!

Kommentit

  • Jenna

    Puhut niin asiaa!:)

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.