VALIKKO
22.4.2019 22:44

5x pääsiäinen

 

Pääsiäislomani on nyt ohitse ja olisi tarkoitus panostaa enemmän blogiini ja verkostooni. Pääsiäinen on muuttunut paljon elämäni aikana, sillä lapsuudessani muistan ruokakauppojen olleen kiinni pääsiäispäivien ajan ja nykyään kaikki kaupat tuntuu olevan normaalisti auki! Se on hienoa, että palvelut on saatavilla päivittäin, mutta samalla mielessäni käy, että onko joitakin työntekijöitä pakotettu työskentelemään pääsiäisen ajan? Minulla on sellainen mielikuva, että pyhäpäivisin työskentelee ainoastaan yksinäiset (joilla ei ole perhettä) ja opiskelijat vapaaehtoisesti, jotka haluavat ylimääräistä rahaa.

Tänä vuonna ei oikein vietetty pääsiäistä juuri mitenkään, sillä meille tämä on ollut normaalia pidempi viikonloppu. Pääsiäisloma on kuitenkin tuntunut erittäin ihanalta, sillä on ollut lämmintä ja olen oppinut rakastamaan kevättä. Tärkeintä minulle on ollut keväässä heräävä luonto ja lisääntyvä valoisuus.

Kuva otettu Pixabaysta.

Nyt kerron teille, että mitkä viisi asiaa jäi minulle parhaiten mieleen tämän vuoden pääsiäislomasta:

1. Ajoin sähköpyörällä

Tuli ajettua paljon sähköpyörällä pääsiäislomalla. Todennäköisesti mittariin tuli jo 100 kilometriä täyteen, joten minun on etsittävä sähköpyörälle ensihuolto tällä tai ensi viikolla. Myös sää suosi minun pyöräilyä pääsiäislomalla!

2. Tämän vuoden ensimmäinen irtojäätelö

Tuli ostettua tänään (22.4) myös vuoden ensimmäinen jäätelö. En enää valitettavasti muista, että minkä jäätelön ostin, mutta se oli vegaaninen karamellijäätelö. Ostin kyseisen jäätelön vahingossa, sillä en huomannut siinä ”vegan” -tekstiä, mutta hyvää se oli kuitenkin!

3. Nautin lämmöstä

Pääsiäislomalla pääsin nauttimaan lämmöstä. Oli ihanaa tehdä pihatöitä, kun pärjäsin ilman talvivaatteita. On myös ihanaa huomata, että ihmiset ovat paljon positiivisempia, kun on lämmintä.

4. Herkuttelin

Perjantaina tuli syötyä paljon erilaisia juustoja, wingsejä, hedelmiä, kevätkääryleitä ja paljon muuta. Sunnuntaina kävin hakemassa itselleni kebabrullan, joka oli suuri pettymys, sillä sen välissä oli ranskalaisia.. Nyt tällä viikolla täytyy liikkua enemmän, jotta lähtisi pääsiäisloman aikana tulleet kilot!

5. Osasin levätä

Minun unirytmi on sekaisin! Olen mennyt monta päivää peräkkäin nukkumaan vasta 5:00 aikoihin ja herännyt 13:00 aikoihin. Onneksi omituisesta unirytmistä huolimatta, olen saanut levättyä enemmän kuin tarpeeksi! On ihana aloittaa viikko virkeänä!

Toivottavasti myös teidän pääsiäinen on sujunut hyvin! 🙂

 

Kommentit

  • Amanda

    kiva kuulla että pääsiäinen on mennyt hyvin 🙂 mekään emme ole uskonnollisia joten tämä oli meillekin tuikin tavallinen viikonloppu, mutta vaan pidempi! Kivaa kevättä sulle! 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.